NHL speltips Los Angeles Kings - New York Rangers Stanley Cup-final två 2014

Speltips & odds, Stanley Cup-final två: Los Angeles Kings – New York Rangers

NHL speltips Los Angeles Kings - New York Rangers Stanley Cup-final två 2014Det blev en riktigt härlig rysare nu senast men det var hemmalaget Los Angeles Kings lyckades vinna och vårt speltips till match ett prickade rätt. Nu har vi siktat in oss på final två som spelas natten mot söndag och hoppas givetvis att även nattens speltips prickar rätt.

New York Rangers chockade hemmapubliken i Staples Center då man redan i den första perioden tog en övertygande 2-0-ledning efter att Carl Hegelin gjort mål i numerärt underläge. Men bara drygt två minuter efter det målet lyckades Kings få in en otroligt viktig reducering innan periodpausen.

Matchen gick sedan till en förlängning där Justin Williams höll sig framme efter slarv i egen zon av Rangers och satte avgörande 3-2-pucken.

Ser vi till statistiken vann Kings skotten med hela 43-27 men som vanligt var Lundqvist stabil i Rangers mål. Störst skillnad mellan lagen var det i den tredje perioden där Kings vann skotten med hela 20-3 och pressade Rangers rejält.

Hemmalaget gör mål först?

Nu senast spelade vi som sagt en seger för Kings inklusive förlängning men i natt väljer vi att testa ett annat spel. Nämligen att Kings gör matchens första mål.

Rangers öppnade som sagt starkt och tog en 2-0-ledning nu senast och vi tror det kommer göra att Kings kommer lägga om sitt spel något och lägga mer fokus på att få en bra start.

Innan matchen nu senast mot Rangers hade man samtidigt gjord matchens första mål i tre av deras fyra senaste hemmamatcher. Detta spel ger ett några högre odds och vi ser det även som mer sannolikt än hemmasegern även om de givetvis är tunga favoriter även i match två.

Speltips: Los Angeles Kings att göra matchens första mål
Odds: 1,72 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (Bara hos Spelbloggare: 1 000 kr bonus)
TV: Viasat Hockey, natten mot söndag kl 01:05 (Dagens alla TV-matcher)
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

[reaction_buttons]

 

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Los Angeles Kings 2,1 1 000 kr
Oavgjort 4,2 1 000 kr
New York Rangers 3,25 1 000 kr
Under 4,5 mål 2,0 1 200 kr
Över 4,5 mål 1,83 1 000 kr