sevilla zenit 16/4

Speltips/rek & odds: Atlético Madrid – Sevilla 27/9

Atlético Madrid - Sevilla 27/9 2014 speltips och startelvor
Spanien bjuder på en riktig höjdarmatch under lördagskvällen när de regerande mästarna Atlético Madrid tar emot de regerande Europa League-mästarna Sevilla.

Förra säsongen när Atlético vann ligan var de urstarka hemma på Estadio Vincente Calderón där de inte förlorade en enda ligamatch. Däremot lyckades fyra lag spela oavgjort, Sevilla var ett av dem.

Sevilla  lyckades kvittera till 1-1 i den 73:e minuten genom Rakitic som nu lämnar för Barcelona. Däremot vann Atlético förra säsongens första möte mellan lagen med 3-1.

Den här säsongen har fått en drömstart för Sevilla som har fyra segrar och en oavgjord vilket gör att de ligger trea föra bland annat just Atletico samt Real Madrid. Anledningen att de inte toppar serien är enbart att man har sämre målskillnad än Barcelona och Valencia.

Deras två tidigare bortamatcher den här säsongen mot Espanyol och Cordoba har de vunnit med 2-1 respektive 3-1.

Ojämnt spel från Atlético

Atlético inledde säsongen med att vinna spanska supercupfinalen mot Real Madrid efter 1-1 i bortamötet och sedan 1-0 i returen. De vann även första ligamötet borta mot Real Madrid men efter det kom två oväntade poängtapp.

Först förlorade de med 3-2 borta mot Olympiakos i Champions League och fick efter det bara 2-2 hemma mot Celta Vigo.

Nu senas vann Atlético med 1-0 mot Almeria men frågan är vilket Atlético vi får se mot Sevilla? De som spelade tre matcher mot Real Madrid utan någon förlust eller de som spelade 2-2 hemma mot Celta Vigo?

Förra säsongen var försvaret nyckeln till Atléticos framgång. De höll nollan i tolv av sina 19 hemmamatcher i ligan. Nu har de släppt in mål i fyra av de fem senaste matcherna.

Vårt spel för dagen blir att båda lagen gör mål vilket ger fina 2,1 gånger pengarna. Känslan är att oddset är högt med tanke på av Atléticos spel förra säsongen, inte hur de spelat de senaste veckorna.

Båda lagen har gjort mål i fem av Atléticos åtta matcher den här säsongen. Samtidigt har båda lagen gjort mål i  fyra av de fem senaste matcherna mot just Sevilla.

Flera andra bolag har odds runt 1,9 så passa på att hugga detta generösa överodds från Unibet (1 200 kr bonus för nya kunder).

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Atlético Madrid 1,72 1 000 kr
Oavgjort 4,0 Regler och villkor gäller. 1 000 kr
Sevilla 5,5 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,8 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,1 Regler och villkor gäller. 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 2,1 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 200 kr bonus)
Spelstopp: Lördag 27/9 kl 20:00
TV:  Regler och villkor gäller.[csports]  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

[dil_mini dil = 50631]

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Preliminära startelvor publiceras oftast på matchdag och ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Skrivet av: Thomas Mäkitalo