Speltips/rek & odds: Elfenbenskusten – Japan

Speltips Elfenbenskusten Japan 16/6
Foto: Bildbyrån

En jämn och tuff fotbollsmatch väntar mellan Elfenbenskusten och Japan på Itaipava Arena. Kan vi räkna med målfest?

Elfenbenskusten har flertalet underhållande spelare som kan bjuda på det lilla extra; Dider Drogba, Gervinho och Yaya Touré, är några. Ska bli intressant hur långt laget kan bära – vi ser viss skrällpotential i dem, men då krävs nästan ett bra resultat i den här bataljen.

Svårt att dra någon slutsats av Elfenbenskustens två matcher inför turneringen. Bosnien var för starka och afrikanerna förlorade med 2-1. Mot El Salvador fick man däremot smaka på segerns sötma, efter uddamålsvinst.

Japan kör ofta enligt full fart framåt-principen och defensiven lämnas lite på andrahand. Huruvida det är ett vinnande koncept återstår att se, men det är i alla fall trevligt för åskådarögat.

På tre genomkörare, har det blivit lika många vinster. Cypern, Costa Rica och Zambia har stått som motståndare. Lär vara gott go i laget, med tanke på formen.

En lirare i vardera lag är osäker för spel. Japans högerback Atsuto Uchida och Elfenbenskustens anfallare Dider Ya Konan.

8/10 över 2,5 mål

Tror det kan bli proppen ur åt båda håll i denna match. I 4/5 av båda lagens senaste matcher har det blivit minst tre mål.

Har blivit en hel del mål i VM hittills, elva stycken på tre matcher, vilket bolagen inte lär vara speciellt glada över, med tanke på deras enorma odds på överspelen. Det mesta talar för att det blir en öppen och målrik match det här. Minst två-tre blir det utan tvekan.

Över två mål, vilket innebär pengarna tillbaka på exakt två, får vi till det galna oddset på 1,75. Bolagens värsta värdering, såhär långt i detta mästerskap.

Speltips: Över 2,0 mål
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: TV4, 16/6 03:00 (Dagens alla TV-matcher)
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Elfenbenskusten 2,65 1 000 kr
Oavgjort 3,20 Regler och villkor gäller. 1 000 kr
Japan 3,00 Regler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,60 1 200 kr
Över 2,5 mål 2,40 1 000 kr