torino juve 26/4

Speltips/rek & odds: Empoli – Torino 15/12

empoli torino 15/12Empoli och Torino öppnar en ny Serie A-vecka på Stadio Carlo Castellani – och vi har hittat en vinnare till fint odds i matchen.

Torino krossade FC Köpenhamn med förnedrande 5-1 på bortaplan i EL i mitten av förra veckan, men ska nämnas är att danskarna åkte på två röda kort i den första halvleken, vilket rentav dödade matchen. Innan den andra utvisningen var ställningen faktiskt oavgjord, 1-1.

Innan dess hade man en svit på sju vinstfria matcher. Fjolårssjuan har varit rentav en stor besvikelse den här säsongen och hittas på sjuttondeplats, med en placering och poäng ned till Cagliari och det röda området.

En stor orsak till detta fiasko är de skadebekymmer som förföljer klubben. Barreto, Basha, Maisello, Benassi och Larrondo är borta sedan tidigare – nu får de sällskap på skadelistan av de ordinarie mittfältarna Sánchez Miño och Vives. Det är tunt i Torino för tillfället, framförallt då serie- och Europamatcherna tätt avverkar varandra. Empoli har skador på tre spelare, men inga jättebetydande sådana.

Formtoppat Empoli

Empoli är i fenomenal form och från egentligen ingenstans har man vinsterna börjat trilla in på kontot – även mot bättre motstånd. På de fem senaste matcherna har man tre vinster, dessa mot Genoa, Lazio och Parma. Övriga två har slutat oavgjort. Innan denna superperiod hade man bara en vinst på de inledande tio seriematcherna.

I fjol var klubben ett av Serie B:s bästa hemmalag med resultatraden 12-7-2. Nu har man inte mer än godkända 2-2-3, men två av förlusterna har kommit mot tabellettan och tvåan Juventus samt Roma.

Torino ställde upp med en nära på helt ordinarie startelva mot Köpenhamn förra veckan – och den matchen känns med all säkerhet fortfarande i benen.

För dagen värderar vi Empoli som snäppet starkare än ett skadedrabbat, tätt matchat och formsvagt Torino. Ettan känns helt okej till 2,45 gånger fläsket och synas.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Empoli 2,45 1 000 + 500 kr
Oavgjort 3,25 Regler och villkor gäller. 1 000 kr
Torino 3,30 Regler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,67 Regler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,30 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Empoli att vinna
Odds: 2,45 (Jämför alla odds)
Bolag: Nordicbet (1 000 kr bonus + 500 kr gratisspel)
Spelstopp: Måndag 19:00, 15/12
TV:  [csports]  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

[dil_mini dil = 58095]

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson