dyn kiev everton 19/3

Speltips/rek & odds: Everton – Hull 3/12

Everton - Hull 3/12 2014 speltips & odds
Foto: Bildbyrån

Hemmastarka Everton tar emot Hull på Goodison Park under onsdagen. Både Hull och Everton vill studsa tillbaka efter försluter i helgen. Speltips, laguppställningar och alla odds inför matchen hittar ni här.

Hull kämpar verkligen. De har gått sex omgångar utan en seger. Detta inkluderar fyra raka nederlag och de har blivit nollade i fyra av deras fem senaste matcher. Hull spenderar för mycket tid på egen planhalva och deras spel präglas av kontringar och mål på fasta situationer. Dessutom har de en färsk förlust i kroppen från helgen, de förlorade mot Manchester United med hela 3-0.

Hull har visserligen spelat oavgjort mot både Arsenal och Liverpool tidigare under säsongen men de matcherna spelades mitt under deras värsta kriser, Everton är starkare just nu och vi tror de fixar detta på hemmaplan.

”Ett lag i kris”

Jag tror Everton kommer att få jobbet gjort här med stil, Hull är verkligen inte bra just nu. Hemma på Goodison Parl har Everton vunnit tre av deras fyra senaste hemmamatcher, nu senast 2-1 mot överraskningslaget West Ham. De har samtidigt bara ett insläppt mål under dessa fyra hemmamatcher.

Precis som Hull kommer Everton med en färsk förlust från helgen, de förlorade mot Tottenham på bortaplan med 2-1. Men trots det tror jag att Everton kommer att diktera spelet från början till slut. De höll till exempel Spurs till enbart 39 procent bollinnehav trots hemmaplan nu senast och hade ett enormt spelövertag främst på offensiv planhalva med 171 passningar i den sista tredjedelen av planen jämfört med Spurs 100.

Dessutom har Everton presterat väldigt bra resultat mot Hull under tidigare säsonger. De har vunnit fem av de sex senaste matcherna och fyra av de segrarna har varit med minst två måls marginal. Bland annat lagens senaste möte nu i maj där Hull var hemmalag men Everton vann matchen med 2-0. Den raka ettan betalar inte nog bra utan vi testar ett handikappspel för att driva upp oddset.

Vi väljer att testa Everton -1.25 till oddset 2,18  hos Unibet. Vinst om Everton vinner med två mål eller fler och halva insatsen tillbaka vid vinst med endast ett mål.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Everton 1,55 1 000 kr
Oavgjort 4,33 Regler och villkor gäller. 1 000 kr
Hull 7,25 1 200 kr
Under 2,5 mål 2,01 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,8 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: Everton -1,25 mål (halva insatsen tillbaka om de bara vinner med ett mål)
Odds: 2,18 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 200 kr bonus)
Spelstopp: Onsdag 3/12 kl 20:45
TV:  Viasat Xtra PL 1  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

[dil_mini dil = 56900]

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Rickard Svedjestrand