kalmar häcken 26/4

Speltips/rek & odds: Kalmar – Häcken 28/9

kalmar bkh 28/9Ett Kalmar helt utan självförtroende får besök av Häcken, som fajtas om Europaplatserna, under söndagen.

En pinne, trots att man under längre perioder blev utspelade, fick Kalmar med sig från bortamötet mot IFK Norrköping i veckan. Slutresultatet blev 0-0. Det var lagets första poäng på tre matcher, men också den fjärde matchen i följd man blivit nollade.

Hemmaspelet har varit fantastiskt under säsongen och fram till mötet mot Djurgården förra söndagen var man obesegrade på Guldfågeln Arena. Nu är resultatraden 6-5-1.

Under de senaste veckorna har resultaten speglat det spelmässiga, tycker vi. Det här är ett Kalmar helt utan självförtroende, som verkar vilja avsluta säsongen med detsamma.

Glädjande att Jonathan Ring och Sebastian Ramhorn är tillbaka i truppen. Saknas fortfarande gör Stefan Larsson, Ismael, David Elm, Peter Westberg.

Fint odds på Häcken

Häcken har också haft det tufft den senaste tiden och har den mindre smickrande resultatraden 1-3-2 i formtabellen, men motståndet har varit tufft. Torskarna har kommit mot formstarka Åtvidaberg och toppkonkurrenten AIK. Kryssen mot pånyttfödda Helsingborg och Mjällby samt serieledande Malmö. Vinsten mot jumbon Brommapojkarna, visserligen.

Ska Hisingslaget plocka en av platserna till Europa, behöver poängen börja trilla in nu. Man har alltså, till skillnad från Kalmar, något betydande att spela om med fem omgångar kvar.

Utanför Gamla Ullevi har man klart godkända 5-2-5.

Mittfältskuggen Martin Ericsson åkte på varning senast och är avstängd här. Tufft avbräck. Väldigt tufft. Annars positivt att Carlos Strandberg, som varit utfryst en tid, fick speltid mot Åtvid. Han är, som bekant, en mycket lovande anfallare.

Vi ser Häcken, trots avbräcket på Ericsson, som stora favoriter i den här matchen. Inte för att man själva sett speciellt spännande ut på sistone, utan för att Kalmar presterat såväl katastrofala resultat som spelmässiga insatser de senaste veckorna.

Häcken 0.0 (pengarna tillbaka vid oavgjort) lirar vi till småtrevliga 1,75. Spelet hittas under den asiatiska marknaden hos Ladbrokes.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Kalmar 3,25 1 200 kr
Oavgjort 3,60 1 000 kr
Häcken 2,38 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,10 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,80 250 kr

 

Speltips:

Speltips: Häcken 0.0 AH
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 15:00, 28/9
TV:  [csports] (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

[dil_mini dil = 50808]

Statistik, jämför lagen:

Startelvor:

Uppdateras cirka 30-40 minuter innan avspark

Skrivet av: Emil Jakobsson