lsk sirius 6/5

Speltips/rek & odds: Ljungskile – Husqvarna 17/10

ljungskile husqvarna 17/10Det korta uppehållet är över och Superettan är tillbaka… Först ut i omstarten är Ljungskile och Husqvarna som bjuder upp till dans på Skarsjövallen.

Toppen mot botten. Ljungskile tillhör topptrion som slåss om direktplatserna till Allsvenskan – Husqvarna är jumbo, men har kvalplatserna inom räckhåll och möjligheten till förlängt kontrakt i Superettan lever än.

Ljungskile har haft saken i sina händer och toppat serien, men har kryssat lite för ofta på sistone och hittas nu på tredje plats, en pinne bakom både Hammarby och Sundsvall. Nio pinnar kvar att spela om.

Senaste förlusten för LSK kom för tjugotvå matcher sedan, i maj. Nio av matcherna har dock slutat oavgjort, så det är en del poäng som försvunnit på vägen, trots allt. Men likväl, vilken fantastisk säsong av ett Ljungskile med knappa ekonomiska tillgångar.

På hemmaplan har man imponerande 9-3-1.

HFF – ingen slagpåse

Husqvarna är i en prekär situation, men har efter tre kryss på de fyra senaste matcherna fått lite kontakt med övriga bottenkonkurrenter som alla, förutom Assyriska, skördat färre poäng på de här omgångarna.

I takt med den ökade desperationen har en del bra resultat kommit. Kryss mot Assyriska, Ängelholm och Värnamo. Bara uddamålsförluster mot Sundsvall och Hammarby. Motståndarna vet att HFF, trots tabellpositionen, inte är någon slagpåse.

Endast fyra av de 13 bortamatcherna har förlorats med med än ett mål. Ljungskile saknar sambatakter, utan här kommer det krävas hårt jobb för att vinna mot ett desperat Husqvarna – och vi vet att Superettan är en sällsynt jämn serie. Alla kan vinna mot alla.

Vi tror inte att Ljungskile kommer få det enklare här mot Husqvarna än Sundsvall och Hammarby hade det.

Hemmaseger? Mycket möjligt. Med marginal? Mindre troligt.

Husqvarna +1,5 mål spelar vi till mycket fina 2,10 gånger pengarna.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Ljungskile 1,29 1 000 kr
Oavgjort 6,00 1 200 kr
Husqvarna 12,00 Regler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,50 3 000 kr
Över 2,5 mål 1,55 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Husqvarna +1,5 mål
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Fredag 18:30, 17/10
TV:  [csports] (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

[dil_mini dil = 52326]

Statistik, jämför lagen:

Startelvor:

Uppdateras ca 30-40 minuter innan avspark.

Skrivet av: Emil Jakobsson