Speltips/rek & odds: Manchester City – Aston Villa 7/5

Emil Jakobsson Publicerat: 7 May 2014
Speltips & odds Manchester City - Aston Villa 7/5
Foto: Bildbyrån

Efter Liverpools poängtapp nu senast mot Crystal Palace har Manchester City ett gyllene läge att ta hem ligan men då krävs det ett bra resultat hemma mot Aston Villa under onsdagen.

Manchester City ligger en poäng bakom Liverpool men har en match mindre spelad som man ska spela nu under onsdagen mot Aston Villa. Man kan med andra ord ha ligatiteln i egna händer inför den avslutande omgången.

City har vunnit tre raka matcher men hade innan det en förlust och en oavgjord. Hemma på Eastlands har man vunnit tre av de fem senaste men ser man över hela säsongen har man givetvis varit väldigt starka på hemmaplan.

Gästande Aston Villa har säkrat kontraktet och vann nu senast mot Hull med 3-1 på hemmaplan. Innan det hade man en tung period med fem förluster, en oavgjord och en målskillnad på 4-15.

På bortaplan har man sju raka utan seger och fem av dem har varit förluster. Man har bara vunnit två av de 14 senaste bortamatcherna.

Aston Villa vann däremot säsongens första match mot Manchester City men när lagen senast möttes på Etihad Stadium vann City med klara 5-0.

Läge för ett tidigt mål?

Som ni kan gissa är oddsen för City även med handikapp väldigt låga här. Vi väljer i stället att testa spelet att Manchester City gör mål inom första kvarten. Under deras tre senaste hemmamatcher har man vid samtliga tillfällen gjort mål inom tre minuter.

Man brukar starta med ett högt tempo för att direkt ta kommandot och mot ett Aston Villa som inte längre har något att spela för efter man säkrat Premier League-kontraktet kommer nog inte kunna stå emot.

De släppte även in ett mål efter tio minuter under sin senaste bortamatch som var mot Swansea.

Detta spel ger hela tre gånger pengarna vilket verkligen lockar i det här fallet.

Speltips: Manchester City gör mål första kvarten
Odds: 3,0 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Viasat Fotboll, tisdag 7/5 kl 20:45 (Dagens alla TV-matcher)
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Manchester City 1,14 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 10,0 comeon logo 1 000 kr
Aston Villa 21,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,32 unibet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 3,35 250 kr