everton newcastle 15/3

Speltips/rek & odds: Manchester City – Everton 6/12

Manchester City - Everton speltips och startelvor 6 december 2014
Foto: Bildbyrå

Manchester City har fyra raka segrar och har dundrat in tio mål under de tre senaste matcherna. Kan Everton skrälla och stjäla med sig poäng hem till Liverpool?

Förra säsongens möte på Etihad Stadium vann hemmalaget bekvämt med 3-1 trots att det var just gästande Everton som inledde målskyttet. De vann även förra säsongens bortamatch mot Everton, den gången med 2-3. Ska vi vara helt ärliga är det inte speciellt mycket som talar för något annat resultat den här gången.

Everton är inne i en svacka just nu. Det blev bara 1-1 hemma mot Hull nu senast och innan det föll de med 2-1 borta mot Tottenham. Bortaplan har samtidigt varit en riktigt svaghet för Everton den här säsongen. På deras nio senaste bortamatcher har de två ynka segrar med sig.

Maskineriet har kommit igång

Samtidigt har Manchester City verkligen vaknat till liv. Det var en rejäl kris i klubben under månadsskiften oktober/november när de bara hade en seger på sex matcher. Men efter 2-2 borta mot QPR den 8 november har maskineriet kommit igång.

De har nu fyra raka segrar och målskillnaden över de tre senaste matcherna är som sagt 10-3. Motståndet har samtidigt varit ganska tufft. De har slagit Swansea, Bayern München, Southampton och nu senast Sunderland.

Vi kommer spela en hemmaseger samt över 2,5 mål vilket betalar fina 2,03 gånger pengarna. Manchester City har spelat sex raka matcher över 2,5 mål och de själva öser som sagt in mål just nu. Inte minst Sergio Agüero har hittat formen och gjort fem mål på de tre senaste matcherna.

Förra säsongen matcher mellan dem slutade som sagt 2-3 samt 3-1 och vi tror på målrikt även den här gången.  Visst, Evertons matcher är sällan speciellt målrika men trots det har sex av elva gått över 2,5 mål och mot ett lag som Manchester City blir det målrika matcher för de flesta.

Har ni testat våra favoriter än? William Hill erbjuder alla nya kunder 1 000 kr bonus, har ni inte testat dem än gör det idag. Hämta din bonus här. 

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Manchester City 1,57 1 000 + 500kr
Oavgjort 4,75 1 000 kr
Everton 7,0 Regler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,67 1 200 kr
Över 2,5 mål 1,53 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Manchester City vinner och över 2,5 mål
Odds: 2,03 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Lördag 6/12 kl 18:30
TV:   (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

[dil_mini dil = 57027]

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Thomas Mäkitalo