man utd spurs 15/3

Speltips/rek & odds: Manchester United – Everton 5/10

united everton 5/10
Foto: Bildbyrån

Manchester United och Everton har båda presterat under förväntan i början av säsongen. Under söndagen möts de på Old Trafford.

Observera avspark redan 13:00!

Topptippade av experter, proffsrekare och spelbolag – sex omgångar in i seriespelet hittas United precis i mitten av tabellen med åtta inhåvade poäng. Louis van Gaals monsterbygge har ännu inte inneburit några framgångar och klubben kritiseras för att ha rentav skitit i defensiven samtidigt som offensiva toppspelare som Falcao och di Maria värvats in till fantasisummor.

Senast blev det ändå en trea efter 2-1 hemma mot West Ham. Uniteds båda mål kom tidigt i matchen, signerade Rooney och van Persie.

Man är extremt ojämna och storvinster har avverkat blytunga torskar. Finns inte mycket till stabilitet i laget.

När vi väl varit inne på lagets obalans mellan offensiv och defensiv kan vi lika gärna klaga lite på fysteamet. Lingard, Wilson, Smalling, Young, Evans och Herrera är alla skadade och kommer inte att delta. Carrick och Jones är osäkra. Rooney blev utvisad senast och är därmed avstängd. Hur som helst, tuffa besked överhuvudtaget; men framförallt i den defensiv som redan är sårbar.

Everton på gång?

Everton hade stora förväntningar på sig inför säsongen och och väntades utmana topp tre. Det är ännu inte kört såklart, men bra har det i alla fall inte börjat. Sex pinnar på lika många matcher och en sjuttondeplats.

Borde väl ha kommit lite varningssignaler redan på försäsongen där resultaten var under all möjlig kritik. Tycker ändå att det finns tendenser till ett visst uppsving…

I EL-kvalet mötte man ryska Krasnodar i veckan på bortaplan och fick ”bara” 1-1. Långtifrån en bra prestation, men ändå inte totalt katastrofal. I slutskedet av matchen prickade den gamle måltjuven Samuel Eto’o in kvitteringen och i form kan han vara en stor tillgång.

Matchen dessförinnan, mot Liverpool på Anfield, blev det också 1-1 efter att Phil Jagielka räddat en pinne åt ”The Toffees” med en galen projektil på stopptid. Mycket starkt att resa hem med en pinne från Anfield, faktiskt.

Mirallas och Barkley missar matchen med säkerhet. Besked har ännu inte kommit kring McCarthy, Coleman, Distin och Pienaars medverkan.

Som så ofta när Manchester United spelar överskattas de av spelbolagen. Trots den tveksamma formen och skadeproblemen erbjuds vi extremt snåla 1,67 för ettan. Det lämnar över värde på krysset och tvåan…

X2 synas till generösa 2,38!

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Manchester United 1,67 1 000 kr
Oavgjort 4,20 1 000 kr
Everton 5,75 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,40 1 000 + 500 kr
Över 2,5 mål 1,58 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 2,38 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 200 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 13:00, 5/10
TV:  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

[dil_mini dil = 51420]

Statistik, jämför lagen:

Startelvor:

Preliminära startelvor publiceras oftast på matchdag och ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson