Speltips/rek & odds: Milan – Inter 23/11

Spelbloggare Publicerat: 23 November 2014
milan inter 23/11
Foto: Bildbryrån

Vi har säsongens första Milanoderby framför oss i Serie A – Milan mot Inter, på ett förhoppningsvis kokande San Siro.

Milan har en rad poängtapp bakom sig i seriespelet – och ett större glapp har nu skapats till toppen; fyra matcher i följd utan seger, varav tre har slutat oavgjort. Nu är man sjua i tabellen, med fyra poäng upp till tredjeplacerade Napoli och 14 till ettan Juventus.

Montolivo och De Jong har varit småskadade i veckan, men ska vara repade och kommer troligtvis att ta plats från start. Abate är däremot osäker och Bonera avstängd.

I Inter är det frågetecken kring Campagnaro och Jonathan. Gary Medel är avstängd efter sitt röda kort mot Hellas Verona.

Även Inter har problem med formen; förlorat en och kryssat två på de tre senaste matcherna, varav en av dessa var i Europaspelet. Oroväckande att man bara klarade oavgjort mot Hellas Verona senast och i den tidigare seriematchen torkade med 0-2 mot jumbon Parma.

Brukar vara jämnt när dessa rivaler drabbar samman. På de nio senaste inbördesmötena har båda lagen vunnit fyra vardera och således en slutat lika. Bara i två av matcherna har det ena laget vunnit med minst två baljors marginal.

Snålt med hörnor?

Vi, liksom spelbolagen, har svårt att skilja lagen åt här. 1×2-marknaden ser ut som följer: 2,80-3,40-2,80. Vågar mig själv inte på den marknaden, värdet är svårfunnet. Ett hörnspel testas istället.

Båda lagen har varit inblandade i flera hörnsnåla tillställningar på sistone, skapar i regel inte speciellt många själva. Här har vi ett derby där vi kan räkna med en del ställningskrig på mitten – och om så blir fallet lär det inte skapas speciellt många hörnsparkar.

Linan ligger på 10,5, där överspelet betalar 2,05x och underspelet 1,85x.

Milan har fem raka matcher där linan blivit understigen, för Inter har den blivit det i sju av de nio senaste matcherna.

Tycker helt enkelt att vi låter statistiken tala för sig självt. Underspelet plockas med en insats strax under medel.

Stream: Se matchen gratis hos Bet365, 1 000 kr bonus om ni saknar konto.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Milan 2,80 bwin logo 250 kr
Oavgjort 3,40 williamhill logo 1 000 kr
Inter 2,80 bwin logo 250 kr
Under 2,5 mål 1,83 titanbet logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,05 nordicbet logo 1 000 + 500 kr

 

Speltips:

Speltips: Under 10,5 hörnor
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 20:45, 23/11
TV:  tvtolv logo bet365 logoRegler och villkor gäller. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Preliminära startelvor publiceras oftast på matchdag och ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson