napoli milan 3/5

Speltips/rek & odds: Napoli – Cagliari 23/11

napoli cagliari 23/11
Foto: Bildbyrån

Ett formstarkt Napoli hoppas kunna plocka en enkel trea mot Cagliari som febrilt jobbar för att hitta in på rätt spår. Matchen spelas på Stadio San Paolo, 15:00, och visas bland annat på Bet365s streamingtjänst.

Saknar du konto hos Bet365? Registrera dig och erhåll samtidigt en välkomstbonus på 1 000 kr.

Med fyra vinster och ett kryss på de fem senaste matcherna, ser Napoli sylvassa ut för tillfället. Man har krympt avståndet till Juventus och Roma som härjar i toppen av Serie A och ser ut att avancera till slutspelet i Champions League. Har formen konserverats över det två veckors långa landslagsuppehållet?

Ett flertal spelare saknas i Napoli: Zuniga, Michu, Insigne, Mertens och Jorginho. En del bredd som försvinner med dessa spelares frånvaro.

Napoli har inte torskat en enda av de tio senaste matcherna lagen emellan. Sex har vunnits, fyra slutat oavgjort. Fjolårets identiska möte slutade mållöst.

Cagliari har varit upp och ner under säsongen – mest neråt på sistone. Man har inte lyckats vinna på tre matcher – en förlust och två kryss – och lever farligt nära det negativa kvalsträcket. Ska ändå nämnas att det har varit svåra matcher, dessa tre. Milan och Genoa hemma, Lazio borta.

Underhållningsvärdet är ofta högt i Cagliaris matcher och trots begränsad kvalité i truppen spelar man en offensiv och fartfylld fotboll. Har i snitt blivit strax över tre mål per match i seriespelet.

Den lojale kaptenen och innermittfältskuggen Daniele Conti fick syna ostskivan senast, vilket innebär att han är avstängd här. Ett tufft avbräck.

Löjligt låg lina

Här undviker vi resultatmarknaderna och fokuserar på hörnorna…

Cagliari och hörnöverspel brukar vara ett framgångsrecept. Bolagen har vid flera tillfällen satt ut löjligt låga linor på laget, som också överstigits. Så tycker vi att fallet är även här.

Gästernas lina ligger på 3,5 – och överspelet betalar 1,95 gånger pengarna. Linan har klarats av i de sex senaste matcherna – och i fyra av de fem senaste bortamatcherna. Ofta med marginal.

Här kommer man självklart inte vara spelförande, men att man fixar minst fyra hörnor tvekar jag inte en sekund på.Skruvar upp insatsen!

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Napoli 1,40 250 kr
Oavgjort 5,05 3 000 kr
Cagliari 9,00 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,75 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,53 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Cagliari över 3,5 hörnor
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 15:00, 23/11
TV:  Regler och villkor gäller. [csports] (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

[dil_mini dil = 55943]

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Preliminära startelvor publiceras oftast på matchdag och ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson