Pittsburgh Penguins NHL - Ramgers speltips

Speltips/rek & odds, NHL: Pittsburgh Penguins – New York Rangers

Pittsburgh Penguins NHL - Ramgers speltipsNew York Rangers har rest sig och jobbat fram en sjunde och helt avgörande match mot rivalerna från Pittsburgh nu natten mot onsdag och vi har hittat ett bra speltips till matchen.

New York Rangers vann första matchen mot Pittsburgh med 3-2 efter förlängning. Efter det förlorade man tre raka matcher med en målskillnad på 9-2.

Men när man hade kniven mot strupen lyfte man sig och har nu vunnit två raka matcher, en på hemmaplan och en i Pittsburgh.

Värt att notera är även att bara den första matchen mellan lagen har gått till förlängning vilket får anses som lite så här under slutspelstider då förlängningarna brukar dugga tätt.

Pittsburgh känns starkare

Även om Rangers vunnit två raka matcher ser jag Pittsburgh som det klart starkare laget. Rangers har vunnit till stor del på grund av Henrik Lundqvist som  stoppat 67 av 69 skott på mål under dessa två segermatcher.

Även om Lundqvist givetvis är en grym målvakt som säkert kan upprepa det talar oddsen emot honom. På sikt kan inte ett lag förlita sig på att deras målvakt bara släpper in ett mål per kväll trots att man släpper till nästan 40 skott per match.

Tittar vi till historiken hur lagen spelat mot varandra har Rangers faktiskt bara vunnit sex av de 19 senaste matcherna mot Pittsburgh (2012-2014).  Nu får vi dessutom över två gånger pengarna på att Pittsburgh vinner under ordinarie speltid på hemmaplan vilket är väldigt generöst.

Speltips: Pittsburgh Penguins
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Nordicbet (Nya kunder får 500 kr riskfritt spel + 1 000 kr bonus)
TV: Viasat Hockey, natten mot onsdag 14 maj kl 01:05 (Dagens alla TV-matcher).
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Pittsburgh Penguins 2,05 1 000 + 500 kr
Oavgjort 4,2 1 000 kr
New York Rangers 3,5 1 000 kr
Under 4,5 mål  2,12 1 100 kr
Över 4,5 mål 1,73   1 200 kr

 

Comments are closed.

-->