Roma - Milan speltips och stream

Speltips/rek & odds, Serie A: Roma – Milan 25/4

Roma - Milan speltips och stream
Foto: Bildbyrån
Två formstarka lag ställs mot varandra under fredagskvällen på Stadio Olimpico när AS Roma tar emot AC Milan. Vi har hittat en vinnare, tar ni rygg på vårt speltips?

Båda lagen har som sagt väldigt fina formkurvor med idel vinster bakom sig. Roma har just nu åtta raka segrar och Milan har radat upp fem raka segrar.

Framförallt Milan har hittat sin nyckel till framgång i defensiven. Innan dessa fem segrar hade man fem raka utan en seger. Under de fem matcherna släppte man in 12 mål. Under de fem senaste som man vunnit har man bara släppt in ett mål.

Där kan man snacka om ett lyft.

20 raka hemmamatcher utan förlust

När de båda lagen ställdes mot varandra tidigare under säsongen i Milano slutade matchen 2-2 och förra säsongens möte i Rom vann hemmalaget med 4-2.

Just i Rom är det väldigt få lag som kan slå Roma. Man har 20 raka hemmamatcher utan förlust och bara tre av dem har slutat oavgjort. Man har bland annat slagit de andra två topplagen, Juventus och Napoli på hemmaplan.

Även om Milan har spelat upp sig de senaste veckorna har motståndet inte varit det bästa (förutom Fiorentina) och bara två av segrarna har kommit på bortaplan. Vi ser hemmalaget som vinnare ikväll och 1,85 hos William Hill synas.

Speltips: Roma
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
Gratis stream: Bet365, öppna konto här för att se matchen och få 1 000 kr bonus.
TV: TV4 Sport, fredag 25/4 kl 21:00 (Dagens alla TV-matcher)
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
AS Roma 1,85 1 000 kr
Oavgjort 3,75 Regler och villkor gäller. 1 000 kr
AC Milan 4,65 3 000 kr
Under 2,5 mål 2,1 Regler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,8 1 200 kr