Speltips/rek & odds, SHL: Brynäs – Färjestad 20/3

Rekar & speltips Brynäs-Färjestad 20/3 2014Vi har kommit fram till kvartsfinal 3:7 där Brynäs, inför hemmapubliken på Läkerol Arena, kommer göra sitt bästa för att reducera i matchserien samtidigt som formstarka Färjestad kan dra ifrån till 3-0 i matcher. 

Det har varit två tajta, inledande matcher i denna kvartsfinal. I det första mötet på Läkerol Arena avgjorde Färjestad-backen Joakim Hillding med två och en halv minut kvar av ordinarie tid och i möte nummer två ledde FBK med uddamålet fram till sista minuten och istället för en kvitteringspuck fick Martin Röymark sista ordet. 4-2 blev slutresultatet.

Det har alltså varit två matcher som kunnat sluta hur som helst och således ska man inte dra alltför stora växlar av att Färjestad nu leder med 2-0 i matcher.

I övrigt är det två formstarka klubbar. Inför slutspelet hade bägge lag fyra raka vinster.

Brynäs – ingen fördel av hemmaisen?

I grundseriens hemmatabell landade Brynäs på en sjundeplats. Laget tog lika många trepoängare, som man kammade noll på Läkerol Arena. På bortais var man femte bäst lag med nästan exakt samma poängsnitt som hemma.

Färjestad hamnade på en imponerande fjärdeplats i bortatabellen, med fler inkasserade treor än nollor.

Visst kan hemmais och välfyllda läktare väga tungt i ett SHL-slutspel, men känslan är att bolagen lagt för tung vikt vid detta och underskattar gästerna något. Därför ser vi ett högt spelvärde i Färjestad (inkl. förlängning & straffar) till 2,15.

Speltips: Färjestad (inkl förlängning & straffar) 
Odds: 
2,15 (Jämför odds)
Bolag:
Bet365 (Nya kunder får 1000 kr bonus)
TV: Cmore Sport, 20/3 19:00
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Brynäs 2,4 3 000 kr
Oavgjort 3,9 3 000 kr
Färjestad 2,85 250 kr
Under 5,5 mål 1,55 Regler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 5,5 mål 2,5 Regler och villkor gäller. 1 000 kr