tottenham fiorentina 19/2

Speltips/rek & odds: Tottenham – Fulham 19/4

Tottenham -Fulham rekar & odds 19 april 2014
Foto: Bildbyrån

Påskhelgen är full av spännande matcher och vi har bland annat hittat ett riktigt bra speltips till Londonderbyt Tottenham – Fulham under lördagen. 

Tottenham jagar viktiga poäng i jakten på Europaplatser men formen är allt annat än bra. Nu senast blev det 3-3 borta mot West Bromwich och man har bara vunnit två av deras åtta senaste matcher.

Men en stor del av det är deras otroligt svaga spel på bortaplan. Hemma på White Hart Lane har man i alla fall två raka segrar och fem segrar på de sju senaste.

På dessa två senaste hemmasegrar har man en härlig målskillnad på 8-3.

Krigar för att slippa nedflyttning

Gästande Fulham ligger just nu på en nedflyttningsplats men har bara två poäng upp till Norwich och tre poäng till West Bromwich och Swansea. Det är med andra ord riktigt viktiga poäng som står på spel ikväll.

Formmässigt ser det bra ut. Man har två raka segrar och har vunnit tre av de fem senaste. Nu senast vann man måstematchen mot just Norwich som man krigar mot i botten.

Man har genomgående varit usla på bortaplan den här säsongen men nu senast slog man Aston Villa med 2-1.

Spännande specialspel till 2,1

Vi har svårt att hitta ett spelvärt odds sett till vanliga 1×2-spel. Vi väljer i stället att testa spelet att det blir flest mål i andra halvleken som ger generösa 2,1 gånger pengarna.

För Fulham har det blivit flest mål i andra halvleken i fyra av deras fem senaste bortamatcher och hela sju av Tottenhams tio senaste hemmamatcher har haft flest mål i andra halvlek. När lagen möttes tidigare under säsongen vann Tottenham med 2-1 och matchens alla tre mål kom i den andra halvleken.

Speltips: Flest mål i andra halvleken
Odds: 2,1 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (Nya kunder får riskfritt spel värt 500 kr)

TV: Viasat Fotboll, lördag 19/4 kl 13:45 (Dagens alla TV-matcher)
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Tottenham 1,54 3 000 kr
Oavgjort 4,7 1 200 kr
Fulham 6,5 Regler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,45 1 200 kr
Över 2,5 mål 1,61 1 000 kr