valencia espanyol 7/1

Speltips/rek & odds: Valencia – Cordoba 25/9

Valencia - Cordoba 25/9 speltips och odds
Valencia har fått en drömstart på säsongen och hänger med i den absoluta toppen av tabellen när man under torsdagen tar emot Cordoba och här hittar ni vårt speltips samt allt inför matchen.

Valencia och Cordoba sänger den femte omgången av La Liga och innan den drog igång låg faktiskt Valencia tvåa i tabellen två poäng före de regerande mästarna Atlético och fyra poäng före Real Madrid.

En start inte speciellt många såg framför sig. Nu senast vann man övertygande med 3-0 borta mot Getafe och man har tre segrar och en oavgjord (borta mot Sevilla) den här säsongen. Hemma på Mestella har man vunnit båda matcherna, 3-0 mot Malaga och 3-1 mot Espanyol.

Laget har gjort nio mål och bara släppt in ett på de tre senaste omgångarna.

Se matchen gratis: Bet365 streamar matchen gratis för alla kunder. Öppna konto för tillgång samt 1 000 kr bonus. 

Kom bara sjua i Segundan

Gästande Cordoba kom sjua i Segundan förra säsongen men lyckades bli uppflyttade genom ett dramatiskt kval där man slog ut Mrucia och Las Palmas.

Inte helt oväntat har det däremot blivit väldigt tufft uppe i La Liga där man förlorat två och spelat två oavgjorda trots att man mött bland annat Almeria som bara klarade sig kvar i La Liga med en poängs marginal förra säsongen.

De har även mött starkare motstånd och förlorat mot både Real Madrid och Sevilla med två måls marginal, och det tror vi att de kommer göra även mot Valencia.

Hemmalaget rider på en våg just nu där allt går deras väg, spelet fungerar och spelarna tror både på sig själva och laget. Man har som sagt gjort nio mål och bara släppt in ett på de tre senaste matcherna och Valencia – 1,5 mål känns perfekt nu när de även har hemmaplan.

För detta får vi över två två gånger pengarna hos Unibet. Om ni saknar konto hos dem får ni en insättningsbonus värd 1 200 kr här. 

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Valencia 1,36 1 000 kr
Oavgjort 5,25 1 000 kr
Cordoba 10,0 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,05 Regler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,8 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Valencia -1,5 mål
Odds: 2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 200 kr bonus)
Spelstopp: Torsdag 25/9 kl 22:00
TV:  [csports] (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

[dil_mini dil = 50408]

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Preliminära startelvor publiceras oftast på matchdag och ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Skrivet av: Thomas Mäkitalo