villarreal espanyol

Speltips/rek & odds: Villarreal – Barcelona 31/8

villarreal barca 31/8Villarreal och Barcelona öppnade säsongen övertygande. I den andra omgången möts lagen på Camp El Madrigal.

3-0 mot Elche trots en man mindre i över halva matchen är imponerande. Leo Messi briljerade och stod för två vackra strutar. Munir gjorde en och fick stående ovationer när han blev utbytt. Man gjorde en klart bättre prestation än huvudkonkurrenten till titeln, Real Madrid, som ”bara” vann med 2-0 över nykomlingen Cordoba på hemmaplan.

Försäsongsresultaten var blandade. Flera övertygande insatser och fina resultat har blandats med klart sämre.

Utanför Camp Nou hade Barcelona 11-4-4 förra året. Klart imponerande.

Man har skador på flera tunga spelare; Iniesta och Vermaelen är de tyngsta. Tillbaka i speldugligt skick är dock bolltrollaren Neymar.

Formstarkt Villarreal

Villarreal hade ett starkt transferfönster och är, enligt undertecknad, en potentiell uppstickare i årets Primera División. Topp fyra kan det absolut bli. Luciano Vietto och den före detta Barcelonaspelaren,Giovani Dos Santos, är två som anslutit.

I premiären plockades tre pinnar hem efter 2-0 på bortaplan mot Levante. Ingen hejdundrande match, men en stabil insats som räckte till en fullpoängare.

I veckan spelade man dessutom EL-kval. 4-0 vann man med på hemmaplan mot Astana, vilket innebär sammanlagt 7-0. Vietto stänkte dit två baljor och ser ut att ha hittat formen.

Försäsongen kan summeras som en succé. Sex matcher; fem vinster och en oavgjord – och det har varit flera riktiga värdemätare man mött. Swansea och Real Zaragoz bland andra.

Just nu har klubben 12 matcher utan förlust och det är självklart en streak man vill förlänga. Det offensiva spelet har sett fantastiskt ut stundtals. Dessutom har Barcelonas centrala linje, framförallt mittbackarna, kritiserats och defensiven känns som lagets eventuella akilleshäl den här säsongen.

Villarreal över 1,5 mål till 3,40 hos William Hill testas med en lägre insats.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Villarreal 5,75 1 000 kr
Oavgjort 4,40 1 000 kr
Barcelona 1,60 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,45 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,60 Regler och villkor gäller. 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Villarreal över 1,5 mål
Odds: 3,40 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 19:00, 31/8
TV:  [csports] (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

[dil_mini dil = 46939]

 

Statistik, lagens senaste tävlingsmatcher den här säsongen:

Villarreal
28/8 Villarreal – Astana 4-0 [vinst]
24/8 Levante – Villarreal 0-2 [vinst]
21/8 Astana – Villarreal 0-3 [vinst]
Barcelona
24/8 Barcelona – Elche 3-0 [vinst]

 

Skrivet av: Emil Jakobsson