Washington Capitals - New Jersey Devils 14/11 rek & speltips

Speltips/rek & odds: Washington Capitals – New Jersey Devils 15/11

Washington Capitals - New Jersey Devils 14/11 rek & speltips
Två lag precis nedanför slutspelsstrecket gör upp natten mot lördag när Washington Capitals tar emot New Jersey Devils. Vi har hittat ett speltips som vi tror stenhårt på.

När lagen möttes i mitten av oktober (även det i Washington) blev det en hemmaseger med hela 6-2. Hemmaplan har varit nyckeln under tidigare matcher mellan just Washington och New Jersey då hemmalaget vunnit fyra raka matcher.

Ser vi till lagens formkurvor har Washington vunnit tre raka matcher nu efter deras tunga period med fem raka förluster. Deras två senaste matcher har varit på hemmaplan och de har då slagit Carolina och Columbus med 4-3 respektive 4-2.

Gästande New Jersey bröt sin negativa trend med fyra raka förluster nu senast när de slog Minnesota på hemmaplan med 3-1. Ska man ärlig var det däremot väldigt tuffa matcher under deras fem raka förluster. Det var bland annat ett dubbelmöte möt St. Louis och bortamatcher mot Boston och Detroit.

Bortaplan har samtidigt varit en svaghet den här säsongen. De har förlorat fyra raka bortamatcher och släppt in i snitt fem mål per match under de matcherna.

Snittat 7,37 mål per match

Vi tror på hemmalaget här men ser det bästa spelvärdet i överspelet. Precis som vi var inne på när vi spelade överspelet i Boston – New Jersey för några dagar sedan (den matchen slutade 2-4) blir det ofta målrikt för New Jersey den här säsongen, i alla fall på bortaplan.

De har släppt in minst fyra mål i fyra raka bortamatcher och totalt har sex av åtta bortamatcher gått över 5,5 mål och bara en har gått under 5,0.

Ännu tydligare blir trenden när vi tittar på Washington. För dem har sju av de åtta senaste gått över 5,5 mål och på hemmaplan är det samma siffror, sju av de åtta senaste. Snittet under de åtta senaste hemmamatcherna är hela 7,37 mål per match.

Inget lag har haft fler bortamatcher som gått över 5,5 mål än New Jersey och inget lag har haft fler hemmamatcher som gått över 5,5 mål än Washington.

När lagen möttes för någon vecka sedan blev det som sagt åtta mål och vi ser ett riktigt fint spelvärde i över 5,5 mål till det höga oddset 2,1 hos Betway. Saknar ni konto hos Betway får ni ett riskfritt spel värt 500 kr här.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Washington 2,25 1 000 + 500 kr
Oavgjort 4,0 1 000 kr
New Jersey 3,1 Regler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 5,5 mål 1,8 1 000 kr
Över 5,5 mål 2,1 500 kr

 

Speltips:

Speltips: Över 5,5 mål
Odds: 2,1 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (Riskfritt spel värt 500 kr)
Spelstopp: Natten mot lördag kl 01:00
TV:  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

[dil_mini dil = 55034]

Skrivet av: Thomas Mäkitalo