Speltips, Arsenal – Bournemouth 28/12: Målobjekt spelas till nära dubbelt

Spelbloggare Publicerat: 27 December 2015

Med en rejäl käftsmäll i bagaget ska titelaspiranten Arsenal ta emot formstarka Bournemouth på Emirates Stadium och då har vi en stark känsla för – mål. Åt båda håll?

Ladda upp spelkassan: Här hittar ni de bästa bonusarna från 24 olika spelbolag!

Arsenal hade chansen att ta över förstaplatsen i Premier League efter Leicesters fall mot Liverpool, men höll inte alls för favoritskapet i besöket på St. Mary’s Stadium där ett Southampton helt under isen väntade. Resultatet: 0-4-förlust. Bristerna i försvarsspelet blev helt synade och framåt saknades udd.

Nu har toppstriden istället tajtast till istället, detta efter Manchester Citys stenklara hemmavinst över Sunderland. Mellan ettan Leicester och trean City skiljer bara tre pinnar, med Arsenal däremellan.

Gästande Bournemouth har – efter flera positiva resultat – 3-3-0 i formraden – studsat ifrån lite i bottenstriden och har just nu tre pinnar ner till det röda tabellområdet. Nu senast löste man oavgjort, 0-0, hemma mot tabellfemman Crystal Palace. Mer än ett acceptabelt resultat.

Mål åt båda håll

Hur Arsenals reaktion på käftsmällen senast kommer se ut är svårt att förutspå – slår de på stort eller faller dit på nytt? En sak som är säker i alla fall; det är att försvarsspelet var rejält virrigt och mot ett formstarkt Bournemouth, som visat upp prov på enorm kollektiv styrka under den senaste perioden, kan ett liknande uppträdande slå hårt tillbaka.

Och på målfronten har Bournemouth haft ett lyckat facit mot liknande seriekonkurrenter som Arsenal. Resultaten i matcherna mot de i topp sex är följande:

Bournemouth – Crystal Palace: 0-0
Bournemouth – Manchester United: 2-1
Bournemouth – Tottenham: 1-5
Manchester City – Bournemouth: 5-1
Bournemouth – Leicester: 1-1

Rätt talande siffror. Nu väntas dessutom Arsenal rotera en del i deras startelva till följd av förlusten senast men också det täta spelschemat. Jämnar ut skillnaderna en del på förhand.

Oddssättarna är oense på målmarknaden och när William Hill sticker upp med 1,91 x polletterna för att det ska målas åt båda håll kan vi inte undvika att placera ett spel. Kan jämföras med exempelvis Mybet som inte betalar bättre än 1,65x för samma spel.

Speltips:

Speltips: BLGM – ja
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30, måndag 28/12
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Arsenal 1,46 unibet logo
Oavgjort 4,80 williamhill logo
Bournemouth 8,50 betsson logo
Över 2,5 mål 1,67 redbet logo
Under 2,5 mål 2,35 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: