Speltips, Barcelona – BATE 4/11: Vitryssarna bjuds inte på någonting

Spelbloggare Publicerat: 4 November 2015

Vi tycker oss ha hittat ett kalasspel till 1,76x när CL-mästarna Barcelona och vitryska BATE möter varandra på Camp Nou. Fokus – mål.

Ladda upp spelkassan: Här hittar ni de bästa bonusarna från 24 olika spelbolag!

Det är den absoluta toppen mot botten, i CL-mått-mätt.

Om inte det bästa, är Barcelona i alla fall en av de starkaste klubbarna i Europa nu, varit så i flera år tillbaka och kommer vara i flera framåt också. Vann alltså förra årets CL på ett briljant sätt; Bayern München kördes över med 6-2 över 180 minuter i semifinalen och Juventus med 3-1 över 90 i finalen.

BATE, ja. Vad vet vi om dem? Inte överdrivet mycket för ärlighetens skull; att den vitryska klubbfotbollen domineras totalt – serien har vunnits varenda år sedan 2006.

I förra årets CL-gruppspel hamnade man på jumboplatsen, med en vinst, fem förluster och 2-24 i målskillnad och då var motståndet klart mindre tufft – Porto, Shakhtar Donetsk samt Athletic Bilbao – än det är nu. Här har man vunnit en match och förlorat två medan Barcelona samlat ihop sju pinnar på dessa tre matcher.

Unibet sticker ut

Förra månadens omvända möte vann Barcelona med två baljor mot noll. Målen dröjde, men det var aldrig något snack om saken – katalanerna dominerade fullt ut, som man brukar. Framförallt mot motståndare av den här kalibern.

Fyra avslut, varav endast ett på mål fick BATE iväg under den matchen. Detta var alltså på hemmaplan…

Det finns en chans för BATE och det är att försöka hålla nollan intakt. Framåt ser jag inte hur de ska kunna hota ett Barcelona som väntas ha runt 70% av bollinnehavet på Camp Nou, eventuellt en bit över det också.

Varit en del matcher där Barcelona sjabblat till det defensivt under spelåret, men allt som oftast är man stabila och nollan är intakt i 180 raka minuter just nu – i matcherna mot Getafe samt Villanovense.

Oavsett om det kommer roteras lite så ska skillnaden vara stor och framförallt är det på de offensiva positionerna man eventuellt lär vila några framstående pjäser. Backlinjen väntas vara uppställd med ordinarie manskap. Att sedan Messi är skadad ska inte behöva påverka defensiven.

Antalet (halv)chanser som BATE kommer rada upp ska kunna räknas på ena handen och vi spelar därför BATE under 0,5 mål till fina 1,76x hos Unibet. Kan jämföras med Betway som är hela 26 punkter under dem för samma spel.

Speltips:

Speltips: BATE under 0,5 mål
Odds: 1,76 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 4/11
TV:  viasatmotor logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Barcelona 1,10 redbet logo
Oavgjort 13,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
BATE 40,00 betsson logo
Över 2,5 mål 1,30 redbet logo
Under 2,5 mål 4,00 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: