BARCELONA granada 9/1

Speltips, BATE – Barcelona 20/10: Fortsätter på den lyckosamma stigen

Varför ändra på ett vinnande koncept? Vitryska BATE tar emot Barcelona i Champions League och det väntas bli proppen ur från katalanerna, men dröjer målen – som vanligt?

Ladda upp spelkassan: Här är de bästa bonusarna från 24 olika spelbolag!

Här för att lära. Det var lite så tankegångarna snurrade när BATE lottades in i en så pass svår grupp som grupp E – Barcelona, Bayer Leverkusen och Roma är konkurrenterna – men ett hopp tändes efter att man, som från klar himmel, plockade ner Roma senast efter att ha öppnat matchen på ett sprudlande sätt; 3-0 stod det efter 30 minuter och slutresultatet skrevs 3-2.

Lovar en del inför framtiden, men man ska fortfarande vara extremt nöjda om tredjeplatsen, vilken leder till slutspelet i Europa League, plockas. Finns få matcher som man ska ha en okej chans att skrälla i här, detta är inte en av dem.

Mästarna Barcelona. Giganterna från Katalonien. Siktet är på en ny titel – och den bör man ha bra möjlighet att kamma hem, även fast Leo Messi beräknas vara borta i närmare en och en halv månad från nu i och med den skada han åkte på i slutet av förra månaden, hemma mot Las Palmas. Slutspelet ska inte vara i fara.

1-1 borta mot Roma och 2-1 hemma mot Bayer Leverkusen har man löst i de två inledande matcherna. Inte i närheten av prickfria prestationer, men vi har ändå fått skåda vilka kvalitéer katalanerna besitter i perioder. Facit är i alla fall okej och här kan man ta ett stort kliv mot att bli slutspelsklara.

Spelet suttit i sex raka matcher

Skickat upp ett par rekar med identiskt spelobjekt när Barcelona varit inblandade i händelserna på sistone och det har varit lyckosamt. Bara att fortsätta på samma spår nu – extra bra är känslan eftersom oddssättarna envist väljer att inte justera ner oddsen.

Det handlar om vilken halvlek som ska bjuda på flest mål – den andra, är vad vi tror och investerar våra polletter i.

Barcelona är experter på att mala ner sina motståndare; blir sällan stressade eller desperata – man vet att det oftast ger utdelning, även om det kan komma att dröja ibland. Räknar med att BATE kommer ställa upp ett 11-mannaförsvar från start, att främst försöka hålla nollan och i andra hand hålla siffrorna nere.

Skulle Barcelona ändå ha spräckt nollan i första halvlek, då måste BATE framåt och det kommer man, med all sannolikhet, att straffas för. Skänka bort ytor här – det kan bara sluta illa.

I sex raka matcher för Barcelona har det blivit fler mål i andra halvlek kontra första. Envist håller de ändå fast vid att oddsen inte ska justeras på marknaden. Det tackar vi ödmjukast för.

Flest mål i andra halvlek spelas till 2,05x hos ComeOn.

Speltips:

Speltips: Halvlek med flest mål: andra halvlek
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn! (3 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 20/10
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
BATE 12,00
Oavgjort 6,00 Regler och villkor gäller.
Barcelona 1,33
Över 2,5 mål 1,60
Under 2,5 mål 2,50

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 8%
X: 17%
2: 75%
Över 2,5 mål: 63%
Under 2,5 mål: 40%