23 november 2016 Rostov Bayern München

Speltips, Bayern München – Olympiakos 24/11: Gruppfinal – en slutspelsbiljett i potten

Gruppfinal mellan Bayern München och Olympiakos, som båda står på nio pinnar vardera och kan säkra en plats i CL-slutspelet redan nu. Men visst ska det råda klasskillnad?

Grekiska Olympiakos är nära en plats i CL-slutspelet – med konkurrenterna Arsenal och just Bayern München i samma grupp var det få som trodde att de överhuvudtaget skulle ha en chans. Men ja, med nio inspelade pinnar räcker det alltså med bara en till med sex kvar att spela om för att säkra en CL-slutspelsplats.

Dock – oerhört tufft spelschema. Först Bayern München här, sedan Arsenal hemma. Förvaltar ”Gunners” sitt favoritskap mot Dinamo Zagreb blir det en helt avgörande match om andraplatsen, såvida Bayern, som de väntas, kammar fullt här.

Att dominanterna Bayern ska fixa sin biljett till slutspelet, och sannolikt nå en bra bit även där, var som skrivet i sten. Bortsett från bottennappet mot Arsenal på Emirates Stadium har man imponerat stort; vann med 3-0 i det omvända mötet från detta, med 5-0 över Dinamo Zagreb och med 5-1 hemma mot Arsenal.

Sex i följd med minst fyra baljor

Hemma i Grekland brukar Olympiakos vara starka ute i Europa och man har städat undan flera stora jättar under de senaste åren, men på resande fot har det varit mörkare – vinsterna över Arsenal och Dinamo Zagreb till trots. Innan dess hade man fem förluster i följd.

Och Bayern München – de är helt briljanta, osar klass. Ska ha en bra chans att vinna hela köret i år, bedömt efter av vad som presterats i såväl den inhemska serien som Europa. På hemmaplan har man vunnit sex matcher i följd med minst fyra (!) baljor och då har bland annat Arsenal, Borussia Dortmund och Wolfsburg stått som motståndare.

Även i Europa radas krossarna upp… Bayern är inte de som bevakar resultat, utan kör vidare. Vid ett eventuellt 1-0-mål måste Olympiakos pusha upp positionerna och det kan nästan bara sluta på ett enda sätt.

Bortsett från att David Alaba är osäker för spel har tyskarnas skadebekymmer minskar avsevärt den senaste månaden. Gästernas mittbacksklippa Alberto Botia är osäker för spel. Illavarslande med defensiva avbräck mot ett Bayern och inte minst en Robert Lewandowski i toppform.

Minushandikappet på 2,5 mål ska Bayern lösa vid minst 50% av tillfällena just nu och då investerar vi i det till fina 2,06 hos Redbet.

Speltips:

Speltips: Bayern München -2,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,06 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 24/11
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Bayern München 1,15
Oavgjort 10,00 Regler och villkor gäller.
Olympiakos 29,00
Över 2,5 mål 1,39
Under 2,5 mål 3,15

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 87%
X: 10%
2: 3%
Över 2,5 mål: 72%
Under 2,5 mål: 32%