Speltips, Brasilien – Peru 18/11: Skrällvärde hittat

Spelbloggare Publicerat: 16 November 2015

Fler VM-kvalmatcher från Sydamerika på schemat. Brasilien tar emot Peru på Arena Fonte Nova och enligt våra värderingar borde värdens favoritskap vara betydligt mindre än oddssättarna antyder.

Tre matcher är avverkade och de sex länderna som spelar under natten mot onsdagen, svensk tid, kommer komplettera den fjärde omgången innan fem månaders uppehåll väntar. Vi tar oss alltså till Salvador…

Brasiliens resultatrad täcks av ettor i alla tre kolumner. Premiären mot Chile förlorades, därefter vann vann man över Venezuela och under förra veckan löste man 1-1 borta mot Argentina. Ett helt okej facit och med det är man på den åtråvärda fjärdeplatsen, den sista som helt säkert leder vidare i kampen om VM-biljetterna.

En pinne under dem – med en vinst och två förluster – finner vi Peru. De två första matcherna mot de sydamerikanska jättarna Colombia och Chile förlorades och nu senast plockades alltså en oerhört betydelsefull 1-0-vinst hemma mot Paraguay.

Peru plusspelas

Naturligtvis ska Brasilien vara stora favoriter i en match som denna, men absolut inte så pass stora som oddssättarna vill få det till. 1,33-5,25-11,00 (oddsen på 1×2-marknaden 21:20 17/11) är inte siffror som avspeglar verkligheten.

Trots ynka tre inspelade pinnar för Peru har de under perioder imponerat. 0-2-förlusten i premiären mot Colombia var missvisande – Peru hade mycket väl kunnat kamma in en pinne – och den sista baljan kom i de absoluta slutsekunderna när positionerna pressades uppåt. I 3-4-förlusten mot Chile spelade man med en man mindre i över 65 minuter och då behöver man inte skämmas över det resultatet. Vinsten senast – den var stabil och försvarsspelet klickade väl.

Känner att Brasilien lever lite på sitt namn. Man har visat upp stora brister, inte minst under det senaste 1,5 åren i fjolårets världsmästerskap, årets Copa America och även här i kvalet. Man vinner sällan med speciellt stora siffror.

Under den första halvleken mot ett skadeskjutet Argentina senast vart man totalt utspelade, för att sedan steppa upp i andra. Hade lika väl kunnat bli en förlust, istället för kryss. Den offensiva storstjärnan Neymar visade inte upp sin bästa sida, för att uttrycka det milt. Av stor betydelse att han presterar.

Bara för fem månader sedan möttes dessa två i Copa America och då vann Brasilien med 2-1 efter att ha fått in den avgörande baljan i den 92:a minuten.

Peru bör kunna göra match av det här och de spelas med +1,5 mål (asian handicap) till fina 1,90x hos 10Bet.

Speltips:

Speltips: Peru +1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: 10Bet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 01:00, natten mot onsdag 18/11
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Brasilien 1,33 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 5,25 betsson logo
Peru 11,00 titanbet logo
Över 2,5 mål 1,83
Under 2,5 mål 2,05 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: