Speltips, CSKA Moskva – Manchester United 21/10: Stark favorit

Spelbloggare Publicerat: 21 October 2015

Grupp B är ett totalt getingbo – alla fyra lagen står på tre pinnar. Under onsdagen bjuder CSKA Moskva och Manchester United upp till dans och vi håller ena sidan som klar favorit.

Marknadens bästa bonusar: Klicka här för att hitta marknadens bästa bonusar från 24 ledande spelbolag!

Alla fyra på tre pinnar, alla fyra med plus minus noll i målkolumnen. Helt jämnt strå mellan dessa två, PSV och Wolfsburg – det kan sluta hur som helst, även om Wolfsburg och just Manchester United får ses som favoriter att fixa slutspelsbiljetterna.

Ryska ettan mot engelska trean här…

Fiaskot förra året, där CSKA Moskva ”bara” kom tvåa i den inhemska serien, har viftats bort fort och efter 12 matcher är man fortfarande med en nolla i förlustkolumnen, vunnit tio och således spelat två oavgjorda. Briljanta har man varit.

Uppstuds för Manchester United också. Fyra i fjol var positiva besked – nu är siktet på titeln. United är tillbaka på världsscenen, har en mycket slagkraftig trupp och är just nu trea i Premier League, med två plusmål upp till Arsenal och två pinnar till lokalkonkurrenten Manchester City. Positivt runt och i klubben.

Oförändrade truppsituationer för båda parterna som senast i förra veckans matcher.

Prickfri prestation senast

Genomgående tema med hemmavinster i grupp B hittills. Tror att den sviten har alla möjligheter att brytas här – bollen lämnas i Manchester Uniteds händer. De ska spela in våra polletter.

Först och främst skiljer det ett par snäpp mellan dessa. Att spela på borta i Ryssland är inte optimalt, men CSKA har inte varit överdrivet starka på hemmaplan ute i Europa de senaste åren. 0-3-1 hade man i förra årets gruppspel – detta i matcher mot Manchester City, Roma, Sparta Prag och Bayern München.

Hade inte haft så pass bra känsla för United om det inte vore för deras senaste prestation, när Everton kördes över med 3-0 på bortaplan (!) i slutet av förra veckan. Bortaplan och United brukar annars inte vara en speciellt vass kombination, men där satte det mesta perfekt; försvarsspelet och inte minst effektiviteten sista tredjedelen. Extra positivt med tre olika målskyttar.

Svårt att se bortalaget förlora det här och spelar därför Manchester United 0 (asian handicap), vilket innebär att vi får insatsen tillbaka vid oavgjort, till 1,88x hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Manchester United 0 (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 21/10
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
CSKA Moskva 2,95 nordicbet logo
Oavgjort 3,40 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Manchester United 2,60 williamhill logo
Över 2,5 mål 1,95 comeon logo
Under 2,5 mål 1,92 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: