15 augusti 2018 Karlstad Gefle Speltips

Speltips, Ingolstadt – Darmstadt 98 22/11: Kortvärde hittat

Nykomlingarnas fajt. Ingolstadt och Darmstadt 98 ryker ihop under söndagseftermiddagen och vi har hittat värde på en av kortlinorna.

Ettan mot tvåan i fjolårets Bundesliga 2 – elfte- mot de trettondeplacerade nu. Godkända starter på spelåret för båda parter; att undvika trilla ner i systemet på nytt är förstås främsta fokus.

Det här är den matchen som ska knyta ihop omgång 13 och vinst åt endera håll skulle innebära ett stort lyft i tabellen, från botten – upp mot mitten. Skulle ge rejält med andrum och ett stort kliv mot nytt kontrakt. Sex respektive fyra pinnar skiljer just nu ner till den negativa kvalplatsen.

Formen pekar dock neråt för båda parter; Ingolstadt har fyra vinstfria matcher uppradade efter varandra, två förluster och två kryss. Inte lika illa för Darmstadt som kryssade hemma mot Hamburger SV precis innan uppehållet och förlorade över Stuttgart dessförinnan. Därför passande med uppehållet som varit.

Överspelet ska vara favorit

Kortfokus från undertecknads sida här. Linan som ställts ut är på 3,5 och den ska ha alla möjligheter att passeras – känslan är att en bookie är rätt ute i hur de värderar möjligheten för huruvida övern eller undern ska sitta medan de andra är ute på hal is.

Bwin erbjuder 1,70-2,05 på linan – endast ostskivorna inräknade. Alla andra har undern som favorit. Vi har svårt att förstå varför.

Båda sidorna har varit inblandade i flera kortfester och Ingolstadts matcher snittar 4,8 ostskivor per match samt 0,3 röda. Darmstadt – 3,8 varningar och 0,1 röda. Av den statistiken att tyda bör alltså överspelet vara favorit.

Huvuddomaren heter Knut Kircher och i hans sex raka av hans senaste dömda matcher har den utsatta linan passerats, om än med liten marginal.

Kan säkert blixtra till lite extra eftersom det är nykomlingarnas fajt. Känns som att det blir lite extra i potten i och med det. Sju respektive fyra kort fick vi se i fjolårets två inbördesmöten.

1,98 x insatsen får vi för överspelet hos Bet365 och till det är en investering på sin plats.

Observera att ett rött kort rättas som två i statistiken hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Över 3,5 kort
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:30, söndag 22/11
TV:   (TV-tablå)
Stream: 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Ingolstadt 2,10
Oavgjort 3,30
Darmstadt 4,00
Över 2,5 mål 2,45
Under 2,5 mål 1,63

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 48%
X: 30%
2: 25%
Över 2,5 mål: 41%
Under 2,5 mål: 61%