inter sassuolo 10/1

Speltips, Inter – Frosinone 22/11: Vi dubblar polletterna

Toppen mot botten i italienska Serie A. Tabelltvåan Inter tar emot tredjejumbon Frosinone på anrika San Siro – en match där värden sannolikt lämnar planen som vinnare, men med hur stora siffror?

Hur Inter kan hittas på andraplatsen i serien, med sämre målskillnad än ettan Fiorentina, är svårt att förstå – inte för att truppen saknar slagkraft, utan med tanke på vad som presterats ute på planerna. Man har inte varit i närheten av lika dominanta i sina matcher som exempelvis toppkonkurrenterna Fiorentina, Roma och Napoli.

Bara det faktum att alla åtta vinsterna som plockats i seriespelet varit med uddamålet är häpnadsväckande, men det tyder också på en stor styrka: att man förmår att dra det längsta strået i jämna matcher.

Frosinone visste vi skulle få det svårt i den italienska förstadivisionen – spelarresurserna och de ekonomiska dito är kraftigt begränsade och man kommer få fajtas in i det sista för att eventuellt fixa kontraktet. För tillfället är man placerade på det helröda tabellområdet som tredjejumbo, men upp till säker mark skiljer bara en pinne.

8/9 vinster slutat 1-0

Formen får ändå ses som bra för Frosinone med två vinster i formraden, de fem senaste matcherna inräknade. Man faller sällan ihop totalt och brukar kunna hålla hyfsat jämnt strå med de bättre seriekonkurrenterna – bara en av de sju förlusterna har varit med fler än två baljor och det har blivit max tre mål i alla dessa.

Här är prioritet ett att hålla lakanet tätt. Det är den chansen man har att inte förlora mot en klart bättre motståndare och dessutom saknas lagets bästa målskytt i Federico Dionisi, avstängd. Inte jättetroligt att man hamnar i målprotokollet.

Defensiven är Inters i särklass starkaste sida; åtta av nio vinster under spelåret har kommit med 1-0 och det blivit max tre mål i alla. Man är inte de som kör över sina motståndare med andra ord.

Att Inter vinner känns rätt klart på förhand. Att det blir målsnålt likaså.

Därför synas – kombinationsspelet Inter vinner och under 3,5 mål till dubbelt betalt hos Betsson.

Sveriges bästa bonusguide!

Vi guidar er till spelbolagens bästa oddsbonusar just nu. Mängder av helt unika bonusar.
Hämta din oddsbonus här.

Speltips:

Speltips: Inter vinner & under 3,5 mål
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 22/11
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Inter 1,22
Oavgjort 6,75
Frosinone 17,50
Över 2,5 mål 1,62
Under 2,5 mål 2,60

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 82%
X: 15%
2: 6%
Över 2,5 mål: 62%
Under 2,5 mål: 38%