Speltips, Lech Poznan – Fiorentina 5/11: Revanschlystna violer löser mållinan

Spelbloggare Publicerat: 5 November 2015

Trots att matchen styrdes och ställdes till hundra procent förlorade Fiorentina med 1-2 hemma mot Lech Poznan. Här får man chans för revansch i Polen och den tror vi att man tar.

Öppet och spännande förutsättningar inför de tre avslutande matcherna i grupp I efter Belenenses oväntade bortavinst mot Basel och just Lech Poznans dito mot Fiorentina, vilket inneburit att lagen klumpat ihop helt och hållet. Alla fyra ska fortfarande ses med bra chans att nå slutspelet.

1. Basel, 3: 2-0-1, 6 poäng, +2
2. Lech Poznan, 3: 1-1-1, 4 poäng, -1
3. Belenenses, 3: 1-1-1, 4 poäng, -3
4. Fiorentina, 3: 1-0-2, 3 poäng, +2

Tre pinnar som skiljer ettan till jumbon, men då är Fiorentina de som anses ha högst potential och att de knaprar in på det avståndet tar jag för givet.

Det rådde klasskillnad

Hur stor motivationen är i årets Europaspel i relation till den inhemska serien är befogat att fråga sig självt. Startelvan Fiorentina ställde ut när man fick besök av just Lech Poznan i Firenze indikerar i alla fall på – inte överdrivet stor.

Kanske var det så att trodde att de skulle fixa det, rotationen till trots. Och det borde de utan tvekan ha gjort; bollinnehavet var 64-36%, antalet målchanser 18-5 och Lech Poznan var hundraprocentiga i sin effektivitet med skott på mål – två stycken, två mål.

Det var ändå klasskillnad, måste erkännas.

Och nu, ja. Fiorentina väntas ställa upp bästa möjliga startelva. Flera betydande pjäser vilades i veckans 4-1-vinst över Frosinone och dessförinnan vann man med 2-0 borta över Hellas Verona. Formkurvan pekar uppåt på nytt. Man verkar ha förstått att det inte håller att skicka ut alltför b-betonade startelvor i Europa.

Håller fast vid att det är de offensiva kvalitéerna som sticker ut i Fiorentina och här är känslan att det kan bli totalt proppen ur, nu när man är pressat att vinna. I Firenze hade Lech Poznan omättligt med flyt – nu tror jag att de får det svårt att hålla tätt…

Fiorentina över 1,5 mål spelas till 1,91x.

Speltips:

Speltips: Fiorentina över 1,5 mål
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:05, torsdag 5/11
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Lech Poznan 5,25 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,80 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Fiorentina 1,75 betsson logo
Över 2,5 mål 2,02 unibet logo
Under 2,5 mål 1,83 ladbrokes logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: