Speltips Leicester Chelsea 28 juni 2020

Speltips, Leicester – Chelsea 14/12: Kometen mot fiaskot

Kometen Leicester fortsätter sväva bland molnen och återtar förstaplatsen i serien vid händelse av en trea mot Chelsea som fortsätter halta vidare. Lyckas man?

Hade Leicester och Chelsea bytt plats i tabellen hade förmodligen ingen höjt på sina ögonbryn – det är alltså bottentippade Leicester som fajtas om titeln, återtar förstaplatsen vid händelse av en trea i denna match och mästarna Chelsea som tampas nere i botten, med endast två pinnar ner till det röda tabellområdet.

Det är inte bara två av seriens, utan hela toppfotbollen i Europas, lag som överraskat mest – om än i helt olika bemärkelser. När, om, ska det vända för båda parter? 15 matcher är trots allt avverkade och tabellen börjar sättas – mellan parterna skiljer redan 17 poäng.

Positiva besked på skadefronterna; både Leicester och Chelsea är närmast helt befriade från skador och kan ställa ut bästa möjliga startelvor.

Endast förlorat en match

De flesta har bara suttit och väntat på det – reaktionerna från både sidorna. Ännu har de inte kommit och oddssättarna har inte justerat oddsen överdrivet. Ofta varit lönsamt att spela på Leicester och emot Chelsea. Även om de sistnämnda, på pappret, är den bättre parten kan vi inte bortse från de fina siffrorna som plitats ner här.

Leicesters enda torsk under året kom mot Arsenal och just nu har man på de åtta senaste seriematcherna – sex vinster och två kryss, vilka kom borta mot Southampton och hemma mot Manchester United. Tuffa matcher.

Nu kommer Chelsea till spel med en utmärkt och moralhöjande prestation i ryggen; Porto avverkades med 2-0 på Stamford Bridge, vilket innebär att man är klara för CL-slutspelet. Formen pekar ändå uppåt, men på resande fot är facit ändock katastrofalt med en vinst på de åtta senaste försöken, vilket dessutom var mot ett mediokert Maccabi Tel Aviv.

Leicester +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst vid oavgjort – finns till 1,90 x insatsen och då kan vi inte undvika att placera ett spel…

Sveriges bästa bonusguide!

Vi guidar er till spelbolagens bästa oddsbonusar just nu. Mängder av helt unika bonusar.
Hämta din oddsbonus här.

Speltips:

Speltips: Leicester +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, måndag 14/12
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Leicester 3,20
Oavgjort 3,50 Regler och villkor gäller.
Chelsea 2,40
Över 2,5 mål 1,95 Regler och villkor gäller.
Under 2,5 mål 1,95

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 31%
X: 29%
2: 42%
Över 2,5 mål: 51%
Under 2,5 mål: 51%