16 juli 2019 HB HJK Speltips

Speltips, Lille – Montpellier 2/10: Nytt tjongskott

Bottenfajt på schemat i Frankrike. Lille, vars matcher sällan blir speciellt målrika, tar emot Montpellier som borde ha siktet på att främst bryta sin förlustsvit. Vi skyfflar in stålarna på ett spel till 7,50x.

Stora, stora besvikelser. Mardrömsliknande situationer de hamnat i, Lille och Montpellier.

Lille, åtta i fjol, har inte skrapat ihop fler än sju pinnar på de åtta inledande matcherna och det bränner rejält underifrån. Vänder det inte snart, då kan man vifta bort önsketankarna om att utmana om Europabiljetterna när toppen börjar dra ifrån.

Ännu värre situation för Montpellier, sjua i fjol, med bara fyra pinnar i kolumnen och med det är oerhört nära det helröda tabellområdet. Veckan som varit har ändå blivit lite enklare att beta av för spelarna efter 2-1-vinsten hemma över Lorient senast. Rapporter talade om att den satt en bra bit inne, så positiva prestationer eftersökes fortfarande.

3/8 mållösa

Söker ni underhållning? Då rekommenderar jag att ni tar och tittar på valfri annan match som spelas parallellt med denna.

Spelvärde, däremot? Det tycker vi oss ha hittat.

Lille är brutalt uddlösa, fantastiskt stabila defensivt. På deras åtta seriematcher har fått in två mål, släppt in fyra. Tre av matcherna slutat mållösa, alla under 2,5 mål. Inte mycket som tyder på att trenden ska brytas heller, såhär har det sett ut under en bra tid och de senaste matcherna också varit tillknäppta.

Lite fart på offensiven har Montpellier fått – man har målat och även släppt in mål i fyra raka matcher. En av åtta matcher har slutat mållös. Men här är det Lille, i egenskap av hemmalag, som ska diktera villkoren och då vore det löjligt att tro någonting annat än att detta ska bli en målsnål batalj.

Litet minus att Lille-keepern Vincent Enyeama är out för familjeskäl, men annars är det få saker som talar för just – mål.

Rätt säker på att Montpellier kommer hit för att bevaka den pinne de har vid avspark, trots att Lilles formkurva pekar nedåt har man ändå respekt för sina motståndare.

Under 0,5 mål spelas till 7,50 x polletterna.

Speltips:

Speltips: Under 0,5 mål
Odds: 7,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (500 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 2/10
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Lille 2,05
Oavgjort 3,30
Montpellier 4,40
Över 2,5 mål 2,60
Under 2,5 mål 1,57

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 49%
X: 30%
2: 23%
Över 2,5 mål: 38%
Under 2,5 mål: 64%