Birmingham Middlesbrough 29/4

Speltips, Manchester United – Middlesbrough 28/10: Nya skrällpolletter

Ligacupens åttondelsfinal har ännu en storfavorit att avancera vidare – Manchester United när de får besök av Middlesbrough på Old Trafford. Lite väl stora, månne?

Fyra cupmatcher under onsdagen, varav sju av lagen är från Premier League och just Middlesbrough ensamma från Championship. Därmed anses man förstås vara en av de som ska ha minst möjlighet att avancera vidare till de kommande kvartsfinalerna.

Men sedan vet vi ju att cupen är just – cupen. Ligacupen – skrällarnas cup.

Det är fyran i förstadivisionen mot fyran i andradivisionen. 20 platser i seriesystemet däremellan – skiljer såklart en hel del, men det är med stor sannolikhet som dessa kommer husera i samma division nästkommande spelår. Middlesbrough är en av mina klara favoriter att lösa en av direktplatserna till Premier League.

Stor rotation

Vill mena att det finns, liksom i flera av de andra cupmatcherna, finns en god skrällmöjlighet här. Bra mycket större än oddsen antyder – 1,46-5,00-8,60 – är inte siffror jag anser vara rättvisande. Den raka ettan borde kanske stå i runt 15 punkter uppåt för att värdet på marknaden ska plana ut.

Middlesbrough har stor maxkapacitet – peakarna är fantastiska – och förra veckan vann man med 3-1 borta över Wolverhampton efter att man fått in alla tre baljor under de avslutande 20 minuterna. Tyder på styrka och moral att vända på siffrorna, mot ett starkt Wolverhampton, som förvisso inte kommit helt till sin rätt, på bortaplan.

Nu ska det också roteras runt i Uniteds startelva. Ännu inte fått ta del av någon rapport som talar om på exakt vilka positioner, men räkna med en hel del. Vila lär behövas hos de framstående pjäserna – det är inte optimalt att vila endast tre dagar efter ett derby.

Alex Baptiste, Rhys Williams samt Damia Abella på bortalagets frånvarolista. Annars ställer man ut bästa möjliga manskap. Förstås.

Kan bli jämnt det här och Middlesbrough ska absolut kunna lösa ett kryss, men jag vill ha vinst på uddamålsförlusten också och spelar dem med +1,25 mål (asian handicap) – halv vinst vid uddamålsförlust – till fina 1,98x hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Middlesbrough +1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, onsdag 28/10
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Manchester Unired 1,46
Oavgjort 5,00
Middlesbrough 8,60
Över 2,5 mål 1,71
Under 2,5 mål 2,25

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 68%
X: 20%
2: 12%
Över 2,5 mål: 58%
Under 2,5 mål: 44%