Speltips, Midtjylland – Napoli 22/10: Vi väljer sida

Spelbloggare Publicerat: 21 October 2015

Danskt möter italienskt i Europa League. Ett Midtjylland som överträffat alla möjliga förväntningar besöks av klart mer namnstarka Napoli. Slut på det roliga?

Midtjylland är en välmående klubb för tillfället; toppar den inhemska serien, ser ut att ha en toppchans att plocka sin andra titel i följd och har dessutom inlett det europeiska äventyret strålande.

Var lite av ett misslyckande att man inte klarade av att avancera förbi APOEL i CL-kvalet – man trillade dit på färre bortamål – men play off-rundan hit var å andra sidan helt fantastiskt utförd; Southampton besegrades med 2-1 över 180 minuter, efter 1-0 hemma och 1-1 borta.

Napoli öppnade spelåret med att tappa i flera matcher som man på förhand stod som klara favoriter i. Defensiven läckte – så pass mycket att den fantastiska offensiv man besitter inte kunde väga upp det. Men ja, bättre har det blivit och man har åter fått kontakt med toppen i Serie A efter en rad vinster och helgjutna prestationer.

Ska skilja en klass

Sex pinnar för såväl Midtjylland som Napoli. Med andra ord: full pott.

Oväntat att det skulle rulla på så pass för Midtjylland. De har fått ut exakt allt ur sin mediokra, i förhållande till motståndet, trupp – vann med 1-0 hemma över Legia Warszawa och 3-1 borta över Club Brügge.

De förstnämnda av motstånden avvärjde Napoli med 2-0 och de sistnämnda med förkrossande 5-0. Prestationerna har varit närmast prickfria – nivån har verkligen satts; Napoli blir en kraft att räkna med i årets upplaga av Europa League.

Oavsett hur mycket Midtjylland har överraskat, ska det skilja ett par snäpp här. Napoli ska vara bättre på varenda position och är klart mer erfarna av spel i Europa – man stod för flera kalasprestationer på resande fot i fjolårets EL.

Dåligt med skaderapporter redan nu (13:30, 21/10) men Napoli verkar ha mer eller mindre hela truppen intakt. Styrkebesked.

Gillar den raka tvåan starkt till 1,95x hos William Hill.

Speltips:

Speltips: Napoli vinner, rak tvåa
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:05, torsdag 22/10
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Midtjylland 4,33 titanbet logo
Oavgjort 3,75 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Napoli 1,95 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,02 unibet logo
Under 2,5 mål 1,83 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: