napoli inter 19/1

Speltips, Napoli – Midtjylland 5/11: Lika enkelt som senast?

Det var klasskillnad senast, nu har man fördelen att spela hemma och motståndarna är i usel form. Midtjylland hemma borde bli en ”walk in the park” för Napoli.

Grupp D:s toppduo Napoli och Midtjylland ryker ihop i den andra EL-matchen i följd – i Danmark vann italienarna med planenligt och enkelt med fyra mål mot ett, även om siffrorna möjligen var lite i överkant. Midtjyllands slutspelschanser ska dock fortfarande vara stora efter positiva resultat i matcherna dessförinnan.

1. Napoli, 3: 3-0-0, 9 poäng, +10
2. Midtjylland, 3: 2-0-1, 6 poäng, +0
3. Club Brügge, 3: 0-1-2, 1 poäng, -7
4. Legia Warszawa, 3: 0-1-2, 1 poäng, -3

Avståndet ner till bottenduon är alltså på åtta respektive fem pinnar – Napoli är i praktiken redan klara för slutspelet och kan säkra det i såväl teorin vid händelse av en trea här. Inte alls lika säkert för Midtjylland om man förlorar här och det inte blir kryss i den parallella matchen – men visst borde man lösa situationen ändå?

Napoli vinner enkelt

Hur som helst; fokus på denna match.

I Danmark var klasskillnaden total; som nämnt slutade matchen 4-1 i Napolis favör, trots att man valde att rotera en del. Tydligt att man ändå är bättre på alla positioner och här väntas man skicka ut en startelva lik den i möte nummer ett.

Och Napoli på borta- och hemmaplan är två helt skilda saker. På Stadio San Paolo är det få som kan rå på dem och man spelar alltid framåtlutat, med full fart – vilket ofta slutar i att motståndarna körs över. Vem minns till exempel inte förrförra månadens 5-0-kross över Lazio? På arenan har man just nu fyra vinster i följd, tre av dessa mot toppmotstånd i italienska mått mätt.

För Midtjylland ser det hur dystert som helst. Man stod på toppen av kullen i den inhemska serien för bara ett par veckor sedan, men förlusten mot Napoli verkar ha stukat självförtroendet rejält och ytterligare tre nederlag har radats upp efter det, varav ena mot Roskilde, som huserar i botten av andradivisionen.

Som defensiven läckt… Det blir inte enkelt att stå upp emot Napolis fantastiska offensiv.

Vi spelar därför trevägshandikappet: Napoli -1 mål, vilket innebär att Midtjylland startar med 1-0, alltså att spelet sitter vid vinst med minst två baljor för värden till 1,75x hos Bwin.

Speltips:

Speltips: Napoli -1 mål (3-vägshandikapp)
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, torsdag 5/11
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Napoli 1,26
Oavgjort 7,00 Regler och villkor gäller.
Midtjylland 13,50
Över 2,5 mål 1,60
Under 2,5 mål 2,43

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 79%
X: 14%
2: 7%
Över 2,5 mål: 63%
Under 2,5 mål: 41%