Speltips, Real Madrid – Barcelona 21/11: El Clásico och seriefinal!

Spelbloggare Publicerat: 20 November 2015

El Clásico! Spaniens två bästa och största fotbollsklubbar, Real Madrid och Barcelona, drabbar samman på Santiago Bernabéu i ett äkta sexpoängsmöte. En match vi håller ena sidan som klar favorit i.

Ladda upp spelkassan: Här hittar ni de bästa bonusarna från 24 olika spelbolag!

Barcelona etta och Real Madrid tvåa. Det är inte så att vi blivit ovana med den synen de senaste åren – katalanerna tycks ständigt vara steget före. Nu skiljer tre pinnar lagen emellan och eftersom Real har klart bättre målskillnad skulle de ta över förstaplatsen vid händelse av en vinst här. Avståndet riskerar också att bli farligt stort – matchen är av enorm betydelse i alla bemärkelser.

Före uppehållet var Real Madrid i kalasform, men i den sista matchen förlorade man med 2-3 borta mot Sevilla trots att man skapade mest och var den bättre parten. Det bröt en makalös räd av förlustfria matcher. Barcelona har också mestadels positiva resultat i formraden och vann med 3-0 över toppkonkurrenten Villarreal senast. För att hitta den senaste förlusten får vi backa bandet åtta matcher, precis som för Real – borta mot Sevilla.

Messi startar som bäst på bänken

Alla fina resultat till trots – Barcelona har faktiskt inte imponerat överdrivet mycket på sistone. Flera halvdana prestationer och alla dessa nollor som hållits har till viss del berott på motståndarnas ineffektivitet.

Faktiskt mer imponerad av Real Madrid, som levererar på fantastisk nivå i både den inhemska serien och Europa. Kanske lite så att Cristiano Ronaldo inte klarat av att prestera på toppen av sin kapacitet, men annars finns inte mycket att anmärka. Åtta mål på 12 matcher har han ändå antecknats för.

Real förlorar sällan på Santiago Bérnabeu – även när Barcelona står som motståndare. 3-1 vann de förra årets inbördesmatch på arenan med.

Om båda sidorna hade haft hela trupperna intakta, hade Real Madrid varit min favorit. Nu kommer Barcelonas ovärderliga stjärna Leo Messi som bäst inleda på bänken och om det blir någon speltid, blir den begränsad. Värsta möjliga avbräck.

Därför värderar jag Real som klara, klara favoriter. Ettan spelas med försäkringen att få pengarna tillbaka vid oavgjort till fina 1,86x hos Unibet. Förmodar att oddsdropp är att vänta till närmare avspark.

Se matchen gratis:

Bet365 sänder matchen gratis för alla sina kunder. Saknar ni konto får ni dels 1 000 kr insättningsbonus och kan se matchen. Klicka här för att hämta bonusen och se matchen.

Speltips:

Speltips: Real Madrid draw no bet
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:15, lördag 21/11
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Real Madrid 2,53 unibet logo
Oavgjort 3,75 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Barcelona 2,80 williamhill logo
Över 2,5 mål 1,55 unibet logo
Under 2,5 mål 2,60 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: