27 november 2016 Watford Stoke

Speltips, Swansea – Stoke 19/10: Hörnfokus

Den nya Premier League-veckan inleds på Liberty Stadium, varifrån det vankas match mellan Swansea och Stoke. Hörnfokus är det från vår sida. 

Finns mer att önska av både Swansea och Stoke. Finns absolut potential att utmana på den övre tabellhalvan för båda parter, men just nu är det bra mycket närmare botten kontra toppen. Swansea med tio pinnar på åtta matcher, Stoke en bakom.

Olikheter däremot – formkurvorna pekar åt olika håll. Fem vinstfria matcher efter varandra hade Swansea innan uppehållet, varav fyra av dessa i serien och en i cupen. Sviktande prestationer också, men full katastrof har det ändå inte varit.

Helt tvärtom för Stoke, som nämnt. Serien inleddes med sex matcher i följd utan vinst, men innan uppehållet vann man två i rad – inräknat cupen: tre – mot AFC Bournemouth respektive Aston Villa med uddamålet i båda.

Inte helt hundra att Kyle Naughton kan medverka för värden, även om det mesta tyder på att han följer med. André Ayew är också osäker för spel. Ryan Shawcross, Shay Given och Mame Biram Diouf saknas för Stoke.

Snittar 4,7 hörnor

Hörnfokus från vår sida här.

Tror att en jämn batalj kan vara att vänta – Stoke bör få en hel del perioder där de får styra och ställa under de 90 minuterna, såvida Swansea inte hamnar i uppförsbacke tidigt och det är inte heller jättetroligt.

Handlar förstås mycket om självförtroendet; Swansea är inne i en tuff period och Stoke svävar just nu. Eller ja, det kanske är att ta i – men att Swansea skulle komma ut och spela propagandafotboll, lura upp bortaspelarna totalt, har jag svårt att se.

Stokes hörnsnitt detta och förra spelåret är 4,7 framåt per bortamatch och Swansea släpper till 4,5 på hemmaplan.

Gästernas hörnlina är på 4,5 och i min bok bör det vara fifty-fifty på över-/underspelet – nu får vi 2,05x för övern hos Bwin och det köper vi med en medelsumma.

Speltips:

Speltips: Stoke över 4,5 hörnor
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, måndag 19/10
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Swansea 2,05
Oavgjort 3,40 Regler och villkor gäller.
Stoke 4,20
Över 2,5 mål 2,20
Under 2,5 mål 1,70

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 49%
X: 29%
2: 24%
Över 2,5 mål: 45%
Under 2,5 mål: 59%