tottenham chelsea 29/11

Speltips, Tottenham – Chelsea 29/11: Vi har en klar derbyfavorit

Rivalerna Tottenham och Chelsea möter varandra på White Hart Lane och värdens favoritskap borde vara åtminstone lite större än oddssättarna vill få det till.

OBSERVERA! Avspark 13:00.

Stora favoriter till att få höja bucklan för andra året i följd – det var Chelsea på förhand. Att de skulle vinna hela serien stod exempelvis i runt dubbelt innan allt startade, i en serie med 19 konkurrenter.

Nu är vi 13 matcher in i serien och titeln är en omöjlighet, att plocka en Europaplats oerhört svårt – i så fall måste det vända fort. Bleka 14 pinnar har inkasserats på dessa matcher och man hittas på femtondeplatsen med ett avstånd upp till just Tottenham på femteplatsen på tio pinnar och halva det till det helröda tabellområdet.

Premiären förlorades och följdes upp av tre kryss – Tottenham verkade också lite under isen till en början, men därefter har man bara blivit bättre och bättre. Vinsterna har följts upp med kryss och på den senaste tiden har det mestadels blivit av den förstnämnda varan. Tillsammans med serieledande Leicester är man de enda som bara förlorat en enda match i serien.

1,88 smakar fint

Och formen pekar fortsatt uppåt för Tottenham. Det blir bara bättre och bättre – nu känns man, lite oväntat, som en stark kandidat till förstaplatsen. Fem av de sex senaste matcherna har man vunnit, medan övrig var borta mot rivalen Arsenal och slutade 1-1. Starkt det med.

På White Hart Lane har man varit sylvassa. Mestadels vinster, flera med stora siffror; exempelvis har man vunnit över både Manchester City och West Ham med siffrorna 4-1 på arenan.

Efter uppehållet har Chelsea vunnit två raka matcher, ena hemma mot Norwich och andra borta mot Maccabi Tel Aviv. Dock lättviktare – mot de bättre konkurrenterna har man haft stora problem.

Ett derby är alltid speciellt och ofta svåra att förutspå, men att Spurs inte är större favoriter på oddsfronten är förvånande – och rentav fel i min bok. Goda minnen har man också förra årets identiska match, när Tottenham vann med klara 5-3.

Dessutom riskerar Chelseas John Terry och Ramires missa matchen, båda halvskadade. Tottenham kommer till spel utan avstängde Bamidele Alli. Kunde varit värre och det ska inte vara något större problem att ersätta honom.

Tottenham +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid kryss – smakar mycket fint till 1,88x.

Speltips:

Speltips: Tottenham +0 (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 13:00, söndag 29/11
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Tottenham 2,60
Oavgjort 3,50 Regler och villkor gäller.
Chelsea 2,94
Över 2,5 mål 1,96
Under 2,5 mål 1,95

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 38%
X: 29%
2: 34%
Över 2,5 mål: 51%
Under 2,5 mål: 51%