norwich pool 23/1

Speltips, Tottenham – Liverpool 17/10: Vi tripplar insatsen

Tungviktsbatalj öppnar Premier League-helgen – Tottenham mot Liverpool, och där står en viss tränare i fokus. Gästerna får en nystart – och förtroendet.

Ladda upp spelkassan: Här hittar ni de bästa bonusarna från 24 olika spelbolag, vissa helt unika för våra läsare!
OBSERVERA! Avspark 13:45.

Två rätt överskattade parter här, som båda lever lite på sina namn. Det är i alla fall känslan; varken Tottenham eller Liverpool ska klara av att utmana i den absoluta toppen, men fajtas om Europabiljetterna lär de däremot. Parallellt med serien spelar de också i det stundande Europa League-gruppspelet.

När Tottenham får till det till punkt och pricka, då brukar det se bra ut. Exempelvis krossades serieledande Manchester City med 4-1 inför ett mer än nöjt White Hart Lane i slutet av förra månaden, vilket också följde upp en 1-2-torsk mot Arsenal på samma arena. Prestationerna lite ojämna.

Trots uppehållet ska skadelistan vara oförändrad för Spurs; Heung-Min Son, Alex Pritchard, Ryan Mason och Nabil Bentaleb är kvintetten som pryder den. Nu saknas också betydande Eric Dier, avstängd, från backlinjen.

Vunnit fem raka inbördesmatcher

Liverpool saknar Danny Ings, Roberto Firmino, Joe Gomez och Christian Benteke, som alla är skadade.

Förändringens vindar blåser över Liverpool. Varken styrelse eller merparten av fansen ville ha kvar Brendan Rodgers vid rodret efter sviktande resultat och han har skeppats ut till plats för Jürgen Klopp, som blev ett stort namn i Tyskland – en nytänkare som inte bara var med och utvecklade fotbollen i Dortmund, utan i hela landet. Ett kap för Liverpool?

Ett orakel är han knappast, men Klopp bör sätta tydliga spår i klubben och dess spelfilosofi; hur man ställer om från försvar till anfall och pressar motståndarnas bollhållare. Kan säkert bli bra, såvida det finns tålamod från alla håll.

Fem av de sex senaste matcherna för Liverpool har slutat 1-1, medan man vann med 3-2 hemma över ett uselt Aston Villa. Haft svårt att få till det sista, att dra längst – detta trots att merparten av matcherna förts.

Precis som oddsen på 1×2-marknaden antyder, är känslan att det här kommer bli tätt och jämnt – men faktum är att Liverpool brukar ha det oerhört enkelt mot Tottenham; de fem senaste inbördesmatcherna har alla vunnits och fjolårets identiska match med förkrossande tre mål mot noll.

Sedan är det ju ett känt fenomen; att lag med nya tränare brukar sprattla till i de första matcherna, i synnerhet just den första med tränaren vid rodret. Nu råder det också så positiv känsla runtom klubben, så att man skulle starta med en trea skulle inte förvåna överhuvudtaget.

Kastar ner den raka tvåan i kundvagnen och betalar till 3,0 x pengarna.

Speltips:

Speltips: Liverpool vinner, rak tvåa
Odds: 3,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 13:45, lördag 17/10
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Tottenham 2,50
Oavgjort 3,50
Liverpool 3,00 Regler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,87
Under 2,5 mål 2,00

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 40%
X: 29%
2: 33%
Över 2,5 mål: 53%
Under 2,5 mål: 50%