Speltips, West Ham – West Bromwich 29/11: Skrällpolletter – in!

Spelbloggare Publicerat: 28 November 2015

Vankas match mellan West Ham och West Bromwich på Boleyn Ground och den väntade matchbilden talar för ena sidan samtidigt som den andra har flera betydande pjäser out.

Är dippen här? West Ham var tippade att hamna en bra bit ner på den undre tabellhalvan, men under perioder varit fenomenala under seriestarten; framförallt i matcherna mot toppkonkurrenterna. Slaven Bilic har fått ut den fulla kapaciteten av sitt mediokra manskap. Känslan är dock att dippen, som vi alla väntat på, är här.

Två förluster och ett kryss har man på de senaste matcherna och nu, precis efter uppehållet, förlorades derbyt mot Tottenham med förkrossande 1-4. Helt chanslösa var man.

West Bromwich är desto mer jämna i sina prestationer och hittas just nu på tolfteplatsen – rätt väntat. Varken mer eller mindre av vad som man ska kunna förvänta av dem. Stort styrkebesked förra veckan när man vände och vann med 2-1 över Arsenal.

Skrällchans

Tror det finns en stor risk att West Ham faller ihop totalt efter deras fantastiska start. Det måste liksom bli en reaktion. Den väntade matchbilden på Boleyn Ground borde också tala emot värden. Skrällchansen stor!

Att vara spelförande passar inte West Ham alls. De har haft oerhört svårt att få till det i den typen av matcher och West Bromwich är, som bekant, extremt försvarsstarkt och tycker om att kunna luta bakåt i sina positioner. Obekvämt för värden, mer bekvämt för WBA.

Bortsett från avstängningen på Chris Brunt är WBA:s trupp intakt. Positiva besked. Värre för West Ham som saknar flera pjäser sedan tidigare; bland annat ovärderliga Dimitri Payet som från sin mittfältsposition gjort fem baljor. Nu är även kaptenen Mark Noble och James Collins avstängda.

Som vi lärt känna West Ham skulle de lika väl kunna jogga hem det här med 3-0 som förlora med omvända siffror. 4,00 x insatsen för den raka tvåan, vilket bjuds av William Hill, känns alltför högt och synas.

Speltips:

Speltips: West Bromwich vinner, rak tvåa
Odds: 4,00 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:05, söndag 29/11
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
West Ham 2,12 unibet logo
Oavgjort 3,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
West Bromwich 4,00 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,20 expekt logo
Under 2,5 mål 1,82 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: