Nyhet: Starta en egen spelblogg hos oss gratis, nå tusentals läsare

Emil Jakobsson Publicerat: 13 May 2015

Nu har ni möjlighet att starta en egen spelblogg hos oss och direkt synas på vår startsida och nå tusentals läsare varje dag. Allt är gratis för er och vi hjälper er med personlig grafik, teknisk hjälp och dessutom har ni chansen att vinna fina priser.

Läs mer om vad vi erbjuder eller klicka här för att direkt komma till registreringsformuläret, scrolla en bit ner på sidan och fyll i det så återkommer vi så snart som möjligt med era inloggningsuppgifter.

Det här får ni:

  • Egen spelblogg där ni kan dela med er av era bästa speltips. Vi skapar även unik grafik till just er blogg som gör att den blir personlig och ser professionell ut.
  • Dessa speltips kommer visas direkt på startsidan hos Spelbloggare.se vilket gör att ni når tusentals besökare varje dag med era inlägg.
  • Möjlighet att vinna fina priser varje månad som går till den läsarbloggen med flest läsare.

Just nu: Vinn Ronaldos signerade matchtröja

Vårt första pris till den bloggen med flest läsare är en signerade matchtröja från Cristiano Ronaldo. Den levereras med certifikat om äkthet och för priset står Bet365.

Så här gör ni för att vinna tröjan:
1. Start en spelblogg hos oss, instruktioner om det här nedanför.

2. Det krävs inget konto hos Bet365 för att starta en spelblogg, det är öppet för alla. Men vill man vara med i tävlingen om tröjan krävs det att man har ett konto hos Bet365. Saknar ni ett konto kan ni enkelt öppna ett här och få 1 000 kr bonus.

3. Den spelblogg som har flest unika läsare under perioden 12 maj – 30 juni kommer vinna tröjan. Vi kontaktar vinnaren per e-post.

Starta er spelblogg här!

Klicka här för att komma till sidan där ni kan ansöka om att starta er egen spelblogg. Scrolla en bit ner på sidan och fyll i det korta formuläret så återkommer vi med era inloggningsuppgifter så snart vi kan.