Spelförslag EttKryssTvå 12/9

Spelbloggare Publicerat: 11 September 2015

Lördagen närmar sig och det betyder, som vanligt, att vi bjuder på ett systemförslag på Betssons ”Stryktipsdödare” EttKryssTvå. Systemet innehåller fem halvgarderingar och två helgarderingar och kostar 288 kronor.

Guide: Såhär spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

Manchester United – Liverpool: 1X

Besvikelser i förra omgången. United åkte på torsk mot Swansea och Liverpool fick en rejäl käftsmäll av West Ham, men kan mer. 1X räcker.

Arsenal – Stoke: 1

Bra spik. Arsenal klart bättre efter premiären och formen lär fortsätta peka uppåt. 11 raka hemmavinster mot Stoke, som föll snöpligt mot WBA innan uppehållet.

Crystal Palace – Manchester City: 1X2

CP lyckades alltså vinna med 2-1 borta (!) mot Chelsea och fortsätter se ut som en titelkandidat, även om man förstås lär falla ihop till slut. City fenomenala och kammat fullt hittills. Lämnar ingenting till slumpen.

Norwich – Bournemouth: 1X2

Båda två ojämna hittills. Extremt ovisst och vi får ta med alla tecken återigen.

Watford – Swansea: X2

Märks att Watford kommer få det tufft i år, men lyckats gneta till sig tre kryss på fyra matcher. Swansea bättre, kammade fullt mot Manchester United senast och förlorar inte.

West Bromwich – Southampton: X2

WBA:s förmågor är lite överdrivna här, men Southampton har inte visat framfötterna utanför hemmaarenan. X2.

Birmingham – Bristol City: 1

Gästerna har inte kommit upp i nivå – Birmingham imponerar å andra sidan rejält. Kliver upp som tvåa vid händelse av en trea. 2,50 okej för en spik?

Bolton – Wolverhampton: 2

”Wolves” ojämna, som alltid, men Bolton går kräftgång och känns inte speciellt slagkraftiga. Gästerna är spikbara till 2,45 – x:et kan dock tas med för den som vill säkra lite.

Brighton – Hull: 1X

Ettan mot tvåan. Hull i grunden bättre, men har det tufft på resande fot. Löser kryss – som bäst? 1X bör vara stabilt.

Leeds – Brentford: 1

Gillar inte vad jag sett av Brentford och här blir det tufft mot ett Leeds som plockade en moraliskt viktig seger borta mot Derby innan uppehållet. Ännu en okej spik.

Preston – Derby: 2

Derby presenteras alltså som underdogs, om än knappa, och det är felaktigt i min bok. Öppnat svagt, men får tillbaka flera pjäser här. Årets första trea?

Falkenberg – AIK: X2

FFF kan pressa de bästa på hemmaplan och AIK är inte jätteimponerande borta. Klasskillnaden bör dock vara tydlig. Kryss-tvåa.

Malmö – Elfsborg: 1

Oddset på den raka ettan känns kanske inte jättelockande spontant, men Malmö ser bättre och bättre ut. Är bäst, på pappret, i Allsvenskan. Elfsborg tokusla på naturgräs.

12/9

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor bonus här.

 

Speltips:

Insats: 288 kronor
Minimal utdelning vid 13 rätt: 12 411 kronor
Maximal utdelning vid 13 rätt:  504 217 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 12/9