Anaheim Ducks

Speltips, Anaheim Ducks – Arizona Coyotes 10/11: Trots allt en klar favorit

Det finns i våra ögon en tämligen klar favorit i mötet mellan Anaheim Ducks och Arizona Coyotes, som spelas sent natten till tisdag.

Ett formstarkt Anaheim Ducks får besök av Arizona Coyotes och frågan inför matchen är huvuda den fina trenden fortsätter för hemmalaget.

Laget kommer nämligen till matchen med fyra raka vinster. Dessförinnan hade laget väldigt svårt att få igång spelet och förlorade fem raka matcher, men när de nu äntligen hittat rätt igen ser de ut att bli så svårstoppade som de faktiskt har spelarmaterialet till att bli.

Nu får de besök av ett Arizona Coyotes som inledde säsongen över förväntan, men som på senare tid tappat allt mer mark i tabellen efter en hel del förluster. Sju förluster på de tio senaste, eller tre på de fyra senaste, vittnar om att formen från säsongsinledningen är som bortblåst.

Avbräck i båda lagen

Sett till resultaten under hela säsongen så här långt är det här två jämna lag, men i vår värld är Anaheim Ducks ett nummer större än sina gäster. Den fina formen med fyra raka vinster talar också för en hemmaseger.

Hemmalaget får troligen klara sig utan Kenton Helgesen, Rickard Rakell, Jiri Sekac, Simon Despres och Nate Thompson i den här matchen. Skade- och avstängningsläget för gästerna ser också jobbigt ut, med Nicklas Grossmann, Antoine Vermette, Stefan Elliott otillgängliga till den här matchen. Joe Vitale och Chris Pronger är fortsatt långtidsskadade.

I våra ögon får hemmalaget gälla som klara favoriter i det här mötet. De är både ett starkare lag sett till lagbygget och dessutom har de en fin form med sig in i matchen. 1,95 gånger pengarna på den raka ettan (ordinarie tid) hos Bwin känns som bra betalt. Vi synar.

Speltips:

Speltips: Anaheim Ducks vinner (ordinarie speltid)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: Kl 04.00 tisdag morgon
TV:   (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Anaheim Ducks  1,95
Oavgjort  4,20
Arizona Coyotes  3,75
Över 5,5 mål  2,40
Under 5,5 mål  1,60

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 51%
X: 24%
2: 27%
Över 2,5 mål: 42%
Under 2,5 mål: 63%