watford arsenal 17/10

Speltips, Arsenal – Liverpool 24/8: Svårbedömt stormöte i huvudstaden

Ytterligare ett stormöte från Premier League står för dörren och ovissheten är stor. Hur står sig lagen när de ställs inför en riktigt tung prövning?

Premier League är snart tre omgångar gammal, men ännu finns det en hel del frågor som är obesvarade. Precis som vanligt har inledningen av säsongen bjudit på en hel del blandade prestationer från många lag, vilket gör att det är svårt att veta var man har dem inför fortsättningen av säsongen.

Liverpool har till exempel inlett säsongen med två raka segrar, men trots att man alltså redan har sex poäng har man inte imponerat spelmässigt. 1-0 mot Stoke i premiären och 1-0 hemma mot nykomlingen Bournemouth senast är visserligen tillräckligt, men när det första riktigt tunga testat nu står för dörren är det närmast omöjligt att veta var vi har Liverpool.

Laget har gjort ett par fina nyförvärv inför säsongen, men avsaknaden av den ryggrad som för några säsonger ansågs som en av ligans absolut bästa kan kosta dyrt. Steven Gerrard och Lucas Leiva utgjorde nämligen ett väldigt bra par på mittfältet och frågan är om den nya versionen av Liverpool har samma stabilitet som laget hade då. Det kan egentligen bara tiden utvisa och när man nu åker till huvudstaden och Emirates Stadium ställs saker och ting på sin spets.

Arsenal har inte heller fått igång maskinen

Arsenal då? Jo, man inledde säsongen mardrömsartat i och med hemmaförlusten mot West Ham. Inte nog med att man släppte in två mål på hemmaplan, man lyckades inte få in en enda boll framåt. I senaste omgången bortaslog man Crystal Palace i en match där prestationen helt klart var ett fall framåt och där nyckelspelare som exempelvis Mesut Özil iklädde sig avgörande roller rent spelmässigt.

När Arsenal nu åter vänder hem till Emirates Stadium är det, precis som med Liverpool, svårt att veta var vi har dem. Maskinen har inte riktat kommit upp i högvarv ännu, men frågan är om prestationen mot Crystal Palace var en första fingervisning på vilken riktning man nu slagit in på?

En sak är i alla fall säker inför matchen: det här blir en svårbedömd historia. Spelbolagen håller visserligen Arsenal som väldigt klara favoriter och den raka ettan ger inte mer än 1,75. Vi är dock inte intresserade av några spel på 1×2-marknaden, just med tanke på att vi omöjligen kan veta var vi har ligan.

Matchbilden känns någorlunda förutsägbar

Det vi känner oss relativt säkra på inför matchen är att Arsenal kommer att vara bollförande, som så många gånger förr på hemmaplan. Det renderar vanligtvis i en hel del hörnor. Förra året var man ligans näst hörnstarkaste hemmalag och med tanke på att spelidén är densamma tror vi att man fortsätter på samma spår även den här säsongen.

Bet365 har lagt hörnlinan på -2,5 hörnor och vi tror att Arsenal kommer att greja den, inte minst med tanke på att Liverpool vanligtvis inte är ett särskilt hörnstarkt lag. Arsenal -2,5 hörnor ger 1,95 gånger pengarna hos bet365 och det känns som ett spel vi kan stå bakom, även fall vi manar till en försiktig insats med tanke på att matchen är av en så pass svårbedömd karaktär.

Vi rekommenderar helt klart att ni bänkar er framför matchen och lägger ett livespel utifrån matchbilden.

Få ett riskfritt livespel värt 250 kr!

Nya och befintliga kunder hos Bet365 får ett riskfritt livespel till Arsenal – Liverpool.

1. Öppna konto hos Bet365 här.

2. Gör en insättning, få sedan 100% bonus upp till 1 000 kr.

3. Lägg ett spel innan avspark på Arsenal – Liverpool (max 250 kr).

4. Spela sedan live på matchen, det första livespelet man lägger (samma värde som spelet inför avspark) är riskfritt och man får pengarna tillbaka vid förlust.

Speltips:

Speltips:  Arsenal -2,5 hörnor
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  21:00, måndag 24/8
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

[interaction id=”55da3462f11a0e7e7853c291″]

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Arsenal  1,75
Oavgjort  4,00 Regler och villkor gäller.
Liverpool  5,05
Över 2,5 mål  1,85
Under 2,5 mål  2,00

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 57%
X: 25%
2: 20%
Över 2,5 mål: 54%
Under 2,5 mål: 50%