arsenal middlesbrough 15/2

Speltips, Arsenal – Middlesbrough 15/2: Låg hörnlina

arsenal middlesbrough 15/2FA-cupen är skrällarnas cup. Arsenal gjorde dock jobbet mot Brighton & Hove Albion, har nått den femte rundan och möter där Middlesbrough kom hit genom att besegra Manchester City med 2-0 – på bortaplan.

Eftersmaken från derbyförlusten mot Tottenham förra veckan sitter fortfarande i, men tillbaka till vinnarspåret var man nu senast mot Leicester – en match som vanns med 2-1 trots periodvis knackigt spel, vilket varit synonymt för Arsenal under spelåret; att man är upp och ner – från match till match.

Skadorna har varit ”Gunners” stora akilleshäl, men situationen har lättats upp och kvar på skadelistan är Ramsey, Arteta, Oxlade-Chamberlain och förmodligen anfallsstjärnan Alexis Sanchez. Han kämpar mot klockan, men jag har svårt att se Arsene Wenger chansa med honom i en cupmatch av det här slaget.

Man har 6-0-1 på de senaste matcherna och är uppe i toppen i formtabellen. Även Middlesbrough är urstarka för tillfället och har inte förlorat på de tio senaste matcherna och de fem senaste har alla vunnits.

Efter denna fina period är man nu uppe i delad serieledning med AFC Bournemouth och det ser ut att bli avancemang till Premier League nästkommande säsong.

Snittar 9,1 hörnor per hemmamatch

Detta är en på flera sätt oviss batalj vi har framför oss. Var först inne på Arsenal -1,5 mål AH, men FA-cupen är så pass ologisk och full av skrällar, att jag undviker resultatmarknaderna helt här. Oddsen känns hyfsat schysst satta och det är svårt att hitta värde där.

Däremot lockas jag rejält av en hörnlina, Arsenal – 7,5. Man snittar 9,1 hörnor per seriematch på hemmaplan och när motståndet är av sämre kaliber och således backar hemåt, når man inte sällan tvåsiffrigt.

Middlesbrough brukar vilja vara spelförande i Championship, men mot Arsenal borde de inte vara alltför offensiva och aggressiva. Först och främst fokus på spelet runt och i eget straffområde.

1,83x får vi för över 7,5 hemmahörnor och det tycker jag är värt att investera i.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Arsenal 1,45 250 kr
Oavgjort 4,75 Regler och villkor gäller. 1 000 kr
Middlesbrough 8,00 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,15 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,70 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Arsenal över 7,5 hörnor
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 17:00, 15/2
TV:  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

[dil_mini dil = 63939]

 

Statistik, jämför lagen:

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av: Emil Jakobsson