Speltips, Barcelona – Málaga 29/8: Bjuder på två speltips, ett till 31,0x

Spelbloggare Publicerat: 28 August 2015

Ett Barcelona vars formstatus är lite osäker ställs ut som enorma favoriter mot defensivt starka Málaga av oddssättarna – och vi undrar om det inte blir jämnare än vad de tror.

De sista matcherna innan seriestarten lämnade orosbesked för Barcelona, som släppte in fyra mål i den europeiska supercupfinalen mot Sevilla och förlorade med 0-4 mot Athletic Bilbao i det inhemska ditot, men katalanerna lyckades ändå plocka en trea och ta revansch mot nämnda Bilbao i seriepremiären – vinstsiffrorna skrevs 1-0 på San Mamés Barria.

Den stora, stora favoriten ställs här Málaga – tippade i mitten – och för dem väntar ett intressant spelår. Tror dock inte att de, för den neutrala åskådaren, kommer vara speciellt underhållande att följa – defensiven är urstark och offensiven tunn.

Premiären, vilken spelades på hemmaplan mot Sevilla, slutade 0-0 och det ska man vara mycket nöjda med. Sevilla är starka och det var på ett imponerande sätt som deras offensiv neutraliserades. Dock, inte oväntat, fanns det mer att önska i den sista tredjedelen, eller kanske till och med på hela den offensiva planhalvan.

Svårt att få hål på Málaga

Barcelona fick ordning på försvarsspelet i premiären, men skapade förvånansvärt lite framåt. Normalt sett är man ju oerhört starka bakåt – ynka 21 mål släpptes in på 38 seriematcher i fjol – och försvarslinjen ser fortfarande stark ut. Gerard Piqué är fortfarande avstängd, men Thomas Vermaelen är en okej ersättare.

Och ja, Málaga är oerhört starka bakåt. Tre av de fyra senaste inbördesmötena har bjudit på max ett mål och alla av dem under fyra. Detta är uppenbarligen en motståndare som gjort livet svårt för Barcelona och jag tror att de har kraften att stå upp emot dem även här.

Den ena av två förluster som Barcelona åkte på – på Camp Nou förra året, var mot just Málaga. 1-0 vann de med efter en fullständigt briljant laginsats. Nu får vi 31,0 gånger pengarna för den raka tvåan och den synas som ett sidospel.

Huvudspelet blir istället under 3,5 mål till fina 1,88x hos Bet365. Tycker det mesta talar för att det blir målsnålt – premiärerna, styrkorna hos lagen och att Neymar eventuellt missar även denna match efter sin sjukdomsperiod.

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Málaga vinner, rak tvåa
Odds: 1,88 / 31,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, lördag 29/8
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  unibettv logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Barcelona 1,14 williamhill logo
Oavgjort 10,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Málaga 31,00 titanbet logo
Över 2,5 mål 1,40 mybet logo
Under 2,5 mål 3,10 bet365 logoRegler och villkor gäller.

 

Oddsens motsvarighet i procent: