Speltips, Blackburn – Bolton 28/8: Kortspel från Championship

Simon Pålsson Publicerat: 28 August 2015

Varken Blackburn eller Bolton har inlett säsongen särskilt lovande. När man nu drabbar samman i den femte omgången av Championship står viktiga poäng på spel.

Det var inte särskilt många säsonger sedan de här båda lagen drabbade samman i landets högsta fotbollsserie, men nu harvar de båda omkring i Championship. Inte nog med att man inte längre spelar i Premier League – varken Blackburn eller Bolton har inlett den här säsongen särskilt lovande.

Båda lagen står utan seger efter fyra omgångar och det är inte utan att man blir intresserad av att singelspela krysset i matchen. Inget av lagen verkar vara bra nog att vinna fotbollsmatcher.

Hur pass talande statistik än må vara är det inte där vi landar för dagens speltips. Det här är en match mellan två lag som besitter betydligt mer kvalité än vad inledningen av säsongen ger sken av, det är en sak vi måste ha klart för oss. Samtidigt är det två förväntat frustrerande lag som drabbar samman. Här krävs det någon form av uppryckning.

Klassiskt engelskt spel?

Båda lagen har de sista säsongerna gått över till ett mer klassiskt engelskt spel, med hårda närkampsspelare och en uppoffrande speltid snarare än teknisk briljans och ett vägvinnande passningsspel. Dessutom är det två lag som frustrerat och ivrigt söker den första segern för säsongen.

Därför ser vi framför oss en tuff matchbild med två lag som inte är rädda för att smälla på. Båda lagen har spelat väldigt täta matcher så här långt och vi har fått se de gula korten regna över lagens respektive inledande matcher den här säsongen.

Med det i åtanke är det märkligt att kortlinan ligger på låga 3,5 inför matchen – åtminstone när det betalar så pass bra som 1,95 gånger pengarna hos bet365. Det är antingen ett steg för lågt eller ett par snäpp för högt odds. Hur som helst tvekar vi inte en sekund utan hoppas att den varningstäta trenden för lagen håller i sig.

Speltips:

Speltips:  Över 3,5 kort i matchen
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, fredag 28/8
TV:    Matchen sänds inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:   bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Blackburn  2,10 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort  3,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Bolton  4,00 williamhill logo
Över 2,5 mål  2,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål  1,86 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: