chelsea scunthorpe 10/1

Speltips, Chelsea – Crystal Palace 29/8: Dags att bekänna färg direkt

José Mourinho är inte nöjd med säsongsinledningen och nu handlar allt om att visa var skåpet ska stå direkt. Risken är stor att Crystal Palace får sota för det.

Chelsea har haft allt annat än en ultimat inledning på den här säsongen. Det tog tre matcher innan man lyckades ta sin första trepoängare och då var det via en uddamålsseger borta mot West Bromwich. Dessförinnan har José Mourinho fått se sitt lag tappa poäng mot Swansea och Manchester City. Borta mot Manchester City åkte man dessutom på en rejäl käftsmäll, 3-0.

Efter 3-2-segern senast är frågan om vinden har vänt? Nu väntar ett svårare motstånd, i form av offensivt frejdiga Crystal Palace, men å andra sidan spelar Chelsea hemma på Stamford Bridge. Vi kan bara anta att man går in med en stor revanschlusta efter premiären, där man med nöd och näppe fick med sig en poäng efter att ha haft stora problem med ett starkt Swansea.

Crystal Palace å sin sida har fortsatt på den inslagna vägen från i våras, då man verkligen fick fason på spelet och bjöd på en fantastisk, offensivt inriktad fotboll. Sex poäng på tre matcher och därtill en sur uddamålsförlust mot Arsenal vittnar om att Crystal Palace blir att räkna med i år. I snitt två mål per match dessutom, inte fy skam.

Chelsea tar tag i det här direkt

Hur som helst tror vi att Chelsea i det här läget av säsongen blir en svår nöt att knäcka för Crystal Palace. Vi räknar åtminstone med att hemmalaget tar tag i taktpinnen från start och går för att vinna den här matchen. Viktigt att komma ihåg är att Chelsea inte har råd med ett poängtapp till. Detta då flera toppkonkurrenter har full pott så här långt. Att halka efter ytterligare i guldjakten vore en jobbig mental uppförsbacke.

Dessutom finns det en tydlig trend mellan de här lagen. Sedan Crystal Palace gick upp till Premier League för två säsongen sedan har Chelsea vunnit tre av fyra matcher. I samtliga har man tagit ledningen direkt i första halvlek och på så sätt slagit an tonen redan från start.

När man nu är i stort behov av poäng och dessutom spelar hemma på Stamford Bridge, där man som bekant är väldigt starka, tror vi att man fortsätter den trenden. Därför spelar vi Chelsea leda i paus till hela 1,95 gånger pengarna hos ComeOn. Det går att jämföra med MyBet som ger 1,65 för samma spel. Vi tackar för det fina oddset och tvekar inte på att skruva upp insatsen ett snäpp. 1,95 är ett fint odds.

Speltips:

Speltips:  Chelsea vinna första halvlek
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  ComeOn (3 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, lördag 29/8
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

[interaction id=”55e0d34447016b292e2f1204″]

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Chelsea  1,37
Oavgjort  5,10
Crystal Palace  11,00 Regler och villkor gäller.
Över 2,5 mål  1,71
Under 2,5 mål  2,18

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 73%
X: 20%
2: 9%
Över 2,5 mål: 58%
Under 2,5 mål: 46%