chelsea crystal palace

Speltips, Chelsea – Crystal Palace 3/5: Fantastiskt bra odds på hemmaseger

chelsea crystal palace
Foto: Bildbyrån

Suveräna serieledarna Chelsea tar emot mittenlaget Crystal Palace i en på förhand ganska avslagen historia. Matchen gäller egentligen inte mer än äran, vilket gör den mycket svårbedömd.

I den här typen av matcher, där inget av lagen är i desperat behov av att ta poäng, gäller det att istället fokusera på odds och värdet i de olika oddsen som erbjuds på matchen. Att då spela en rak hemmaseger till löjligt låga 1,32 hos Betsson är naturligtvis inte aktuellt. Att spela på bortaseger till det höga oddset 11,00 hos Betsafe skulle kunna vara aktuellt, om det inte vara för det faktum att Chelsea inte är ett lag som förlorar på hemmaplan.

Ja, som ni hör är det upplagt för en oviss historia där styrkeförhållandet mellan lagen dock är glasklart. Chelsea är inte bara ett betydligt bättre fotbollslag än Crystal Palace, man är dessutom seriens klart starkaste lagbygge. Det bevisar tabellen, om inte annat.

Chelsea kommer till matchen efter en lång period utan förlustmatcher. Därtill har man fem segrar på de sex senaste matcherna, varav fyra av segrarna har varit med uddamålet. Chelsea är själva definitionen av ett lag som får jobbet gjort, utan att nödvändigtvis glänsa mer än behövligt.

Crystal Palace har också en fin period bakom sig, även fall man åkt på två raka hemmaförluster i de två senaste matcherna. Dessförinnan hade man dock fyra raka segrar, efter att ha slagit bland andra Manchester City. Crystal Palace är onekligen ett lag som kan sprattla till när som helst.

Chelsea för bra – men inte mycket mer än så

Det råder helt enkelt ingen som helst tvekan om att Chelsea är ett starkare lag och att man är stora favoriter att vinna matchen, inte minst med tanke på hemmaplansfördelen. Intressant är dock att José Mourinhos mannar ofta nöjer sig med just det – att vinna. Det behöver inte vara särskilt snyggt och det behöver verkligen inte vara särskilt stora siffror.

Det är någonting vi tror kommer hända även idag. Chelsea är för bra, men inte mycket mer än så. I Chelseas tre senaste segrar över just Crystal Palace har man traskat av planen med en uddamålsseger bakom sig. Ganska talande, det också.

Ja, som ni kanske förstått vid det här laget tror vi att Chelsea kommer att vinna och vi tror att de gör det med ett enda mål till godo. Chelsea vinna med 1 mål till 3,60 hos bet365 är ett fullkomligt fantastiskt odds och vi måste självklart gå in med en bra peng på det. Inte nog med att det är värde, det är också mycket troligt. 2-1 till hemmalaget, är min gissning.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Chelsea 1,36 1 000 kr
Oavgjort 5,30 1 000 kr
Crystal Palace 11,00 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,10 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,80 250 kr

 

Speltips:

Speltips: Chelsea vinner med exakt ett mål
Odds: 3,60 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 14:30, 3/5
TV:  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

[dil_mini dil = 72206]

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Simon Pålsson