Colombia Paraguay 8 juni 2016

Speltips, Colombia – Venezuela 14/6: Gasen i botten från start

Ett av förra sommarens stora utropstecken Colombia premiärspelar mot Venezuela. Vi är övertygade om att man kör gasen i botten direkt från start.

Copa America rusar vidare och nu är det Colombias tur att ge sig in i leken. För motståndet i premiären står Venezuela som varken har en vidare namnkunnig trupp eller ett särskilt bra facit mot större länder med sig i bagaget.

Colombia däremot är, mycket tack vare förra sommarens fantastiska charmiga spel i VM, en av turneringens outsiders att plocka hem titeln. Till årets turnering kommer man dessutom med en fantastisk trupp, framförallt offensivt sett. James Rodriguez, Martinez, Falcao, Cuadrado och Valencia är bara ett axplock av den närmast löjliga offensiva kraft laget har att tillgå.

När man premiärspelar mot Venezuela pekar det mesta mot att man vill trycka ner gasen i botten direkt för att visa att man faktiskt är att räkna med i turneringen. Dessutom har man såklart inte råd att tappa poäng mot ett så pass mycket svagare lag som Venezuela trots allt är.

Den offensiva kraften väger över i längden

Att Venezuela inte har ett vidare känt lag är ingen hemlighet. Majoriteten av lagets spelare hör hemma i sydamerikanska lag, även fall man har ett par spelare både i Serie A, La Liga och Championship. I längden får man dock svårt att hävda sig mot ett så pass starkt offensivt lag som Colombia.

När James Rodriguez, Cuadrado och Zuniga sätter fart får Venezuela svårt att hänga med. Därför har vi en stark känsla av att Colombia kommer att trycka in både en, två eller rent av tre bollar under matchens nittio minuter.

Vi riktar helt enkelt blickarna mot målmarknaden och fastnar på ett odds som blivit några punkter för högt. Hos SuperLenny kan du nämligen spela på Colombia -1,5 (asian handicap) till hela 2,33 gånger pengarna. Det är helt enkelt för bra för att inte prova en peng på med tanke på alla de offensiva storspelare som befinner sig på planen i gul tröja under matchen.

Sveriges bästa bonusguide!

Vi guidar er till spelbolagens bästa oddsbonusar just nu. Mängder av helt unika bonusar.
Hämta din oddsbonus här.

Speltips:

Speltips: Colombia -1,5 asian handicap
Odds: 2,33 (Jämför alla odds)
Bolag: SuperLenny (500 kr bonus)
Spelstopp: 21,00, söndag 14/6
TV / Stream:    Regler och villkor gäller.

 

Rösta: Vem tror ni på?

[dil_mini dil = 77670]

 

Statistik, jämför lagen:

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Colombia  1,45
Oavgjort  4,50
Venezuela  8,50
Över 2,5 mål  2,00 Regler och villkor gäller.
Under 2,5 mål  1,95

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 69%
X: 22%
2: 12%
Över 2,5 mål: 50%
Under 2,5 mål: 53%