paraguay brasilien 30/3

Speltips, Copa America: Brasilien – Paraguay 27/6: Överskattade brassar

Copa Americas fjärde och sista kvartsfinal avgörs mellan Brasilien och Paraguay. Föga förvånande har spelbolagen överskattat brassarna ännu en gång.

Chile mot Peru – så ser den första semifinalen av Copa America ut. Vilka två lag som gör upp i den andra semifinalen är ännu inte avgjort, men klart är att antingen Brasilien eller Paraguay tar sig dit.

De båda länderna ska nämligen spela kvartsfinal en halvtimme innan midnatt under lördagen. Ett Brasilien som haft en minst sagt brokig turnering, där spelet hackat och resultaten inte varit så klockrena som man hade hoppats på. Som grädden på moset har lagets stora stjärna dragit på sig en avstängning resten av turneringen, efter att han betedde sig illa mot domaren i en gruppspelsmatch.

Utan Neymar faller stora delar av det brasilianska spelet, som alltså kretsar en hel del kring den omdiskuterade anfallaren. Nu får man hitta ett nytt sätt att spela, samtidigt som man förtvivlat försöker stoppa in någon som kan fylla Neymars skor i laget. Det går, föga förvånande, inte särskilt bra.

Paraguay – svårslagna och jobbiga

Trots att Brasilien haft en minst sagt trevande turnering gäller de som klara favoriter i kvartsfinalen mot Paraguay och man kan egentligen fråga sig varför. Visserligen vann Brasilien sin grupp med sex poäng, men det var inga övertygande matcher man tog sig igenom. Två uddamålssegrar mot Peru och Venezuela, samt en lika stor förlust mot Colombia.

Paraguay däremot har imponerat, inte minst med tanke på att de faktiskt har betydligt sämre förutsättningar än Brasilien. Efter tre matcher i gruppspelet är man fortsatt obesegrade, trots att man hade både Argentina och Uruguay i gruppen. Två väldigt svåra motståndare, bör understrykas.

Man kan bara anta att Paraguay kommer till semifinalen mot Brasilien med en härlig optimism inom gruppen och man har egentligen ingenting att förlora. Trots att brassarna är solklara favoriter tror vi att Paraguay kommer att ställa till det rejält. Det här är inget lag som lägger sig ner och ger upp på förhand. Till detta hör att Paraguay vann det senaste mötet mellan lagen. Närmare bestämt 2-0.

Ja, som ni hör är vi inte alls övertygade om att vi får se en brasiliansk segerdans efter den här matchen. Att spelbolagen inte alls är på vår sida stärker bara vår övertygelse om att vi borde titta åt ett annat håll för att hitta ett värdefullt spel. Faktum är att vi kan spela Paraguay +1 asian handicap till hela 1,67 hos Titan Bet – vilket vi såklart gör. Det är närmast absurt bra, inte minst med tanke på att Brasilien saknar både sin stora anfallsstjärna och sitt vägvinnande offensiva spel. Om Paraguay vinner matchen blir det troligtvis inte med mer än ett mål.

+1 asian handicap innebär helt enkelt att speltipset sitter om Paraguay vinner eller om matchen slutar oavgjort efter 90 minuter. Om Brasilien vinner med 1 mål får vi pengarna tillbaka.

Speltips:

Speltips:  Paraguay +1 asian handicap
Odds:  1,67 (Jämför alla odds)
Bolag:  TitanBet
Spelstopp:  23:30, lördag 27/6
TV / Stream:    Regler och villkor gäller.

 

Rösta: Vem tror ni på?

[dil_mini dil = 78673]

 

Statistik, jämför lagen:

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Brasilien  1,73
Oavgjort  3,60 Regler och villkor gäller.
Paraguay  6,25 Regler och villkor gäller.
Över 2,5 mål  2,40
Under 2,5 mål  1,60

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 58%
X: 28%
2: 16%
Över 2,5 mål: 42%
Under 2,5 mål: 63%