5 oktober 2017 Nordirland Tyskland

Speltips, Dam-VM, Thailand – Tyskland 15/6: Grymt betalt spel målspel

Mål kommer vi att få se – men när kommer merparten av dem? Tyskland väntas köra över slagpåsen Thailand och då är det sannolikt att tempot kommer trappas ner desto längre matchen lider.

Här vinner Tyskland, det vågar jag lova. Flera av spelbolagen erbjuder inte ens spel på den raka vinsten och bästa oddset som kan hittas just nu är på 1,01x. Det är amatörer mot proffs och skulle Thailand klara av att skrälla hem en eller tre pinnar, hade det varit en av de största händelserna i ett världsmästerskap – någonsin.

För att synliggöra kvalitetsskillnaden mellan lagen kan vi titta på resultaten i de första matcherna. Tyskland vann över Elfenbenskusten med förnedrande 10-0 – Thailand med 3-2 mot samma motstånd i en jämn fajt. Till denna batalj finns handikapplinor på 5,5, 6,5 och 7,0. Kommer sannolikt upp fler närmare avspark.

Tyskland är, trots att några av landets storstjärnor inte är med i mästerskapstruppen, den största favoriten till att få höja pokalen, med stark konkurrens av USA, enligt oddssättarna. De har en fantastisk offensiv med Célia Sasic, en av världens mest kompletta spelare, i spetsen och vann EM 2013 för två somrar sedan. Såväl rutin som skicklighet finns.

Thailand har inte ens en inhemsk damserie och spelarna tränas i skolor och med just landslaget. Finns inte mycket för dem att hämta, ja, förutom rutin då. Premiären förlorades med 0-4 mot Norge och därefter vann man, som nämnt, med 3-2 mot Elfenbenskusten.

Byter ut betydande pjäser i halvtid?

Kan lika väl sluta exempelvis 3- som 10-0, detta. Beror självklart på hur motiverade tyskorna är när de, som förmodat, väntas leda med ett antal baljor en bit in i matchen. Hittar därför inte värdet på varken 1×2- eller handikappmarknaden.

När det väntas bli målrikt, då pushar oddssättarna nästan alltid ner oddset på att det ska bli fler mål i andra halvlek, kontra första, vilket är fallet även här. Ibland befogat – ibland inte. Vi lutar åt det sistnämnda i detta fall.

Ser vi exempelvis på Tysklands match mot Elfenbenskusten byttes stjärnan Célia Sasic ut redan i halvtid när det stod 5-0. Känslan var att tempot trappades ner lite de avslutande 45 minuterna, även om det nu blev lika många mål i de båda halvlekarna.

Räknar med att tyskorna kör full fart framåt direkt och då bör det kunna bli en målkavalkad i första halvlek. Då kommer stjärnor bytas ut som säkerhetsåtgärd och för att inte slita ut dem inför slutspelet.

Thailands två matcher har bjudit på flest mål i den första halvleken, för Tyskland har det blivit ”oavgjort” i båda.

Hela 3,05x får vi för att det ska bli flest mål i första halvlek hos Betsson och det råder ingen tvekan om att värde hittas i de siffrorna. Synas.

Sveriges bästa bonusguide!

Vi guidar er till spelbolagens bästa oddsbonusar just nu. Mängder av helt unika bonusar.
Hämta din oddsbonus här.

Speltips:

Speltips: Halvlek med flest mål: första
Odds: 3,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 22:00, måndag 15/6
TV / Stream:  (TV-tablå)

 

Rösta: Vem tror ni på?

[dil_mini dil = 77774]

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Thailand 61,00
Oavgjort 34,00 Regler och villkor gäller.
Tyskland 1,01
Över 2,5 mål 1,03
Under 2,5 mål 23,00

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 2%
X: 3%
2: 99%
Över 2,5 mål: 97%
Under 2,5 mål: 4%